BUG?: Takes over 2 minutes to open Logos and get to my commentary list, is something wrong?

Page 2 of 2 (26 items) < Previous 1 2
This post has 25 Replies | 2 Followers

Posts 122
Tony Walker | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 25 2015 1:28 PM

after several attempts i noticed a pattern, when logging was disabled logos would open (although slow). when logging was enabled logos would crash. i used the screenshot above and went to the folder and it was 0 kb and when i clicked on it it said i didn't have permission to open it. i changed the permission where i could read/write and then reenabled logging. now the folder is populating with logs. let me try to upload them now...

Posts 24850
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 25 2015 5:15 PM

The log file has two entries for

LibrarySearcher | (Timed) Searching ResourceList for: <BibleKJV Rom 8:28>

which is the passage entered into the Go bar.

But it then shows shows many empty searches:-

LibrarySearcher | (Timed) Searching ResourceList for:

in a period of 6s.

When i reproduced in Windows the only one i got was

LibrarySearcher (Timed) Searching ResourceList for: <BibleESV Rom 8:28>

and it took just over 1m to reproduce your scenario.

A FL Tech should investigate the logs to determine what is happening.

Dave
===

Windows & Android

Posts 122
Tony Walker | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 26 2015 5:54 AM

do i need to email someone or should they see it here in the forums?

Posts 5248
Dan Francis | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 26 2015 9:43 AM

Since the word BUG is in tittle a FL employee should be keeping an eye on this but you can always email your logs to support@logos.com

-Dan

Posts 24850
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 26 2015 6:43 PM

Tony Walker:

do i need to email someone or should they see it here in the forums?

You can call Tech Support directly.

Dave
===

Windows & Android

Page 2 of 2 (26 items) < Previous 1 2 | RSS