[resolved] Blue Update Circle does not go away after restart

Page 1 of 1 (13 items)
This post has 12 Replies | 3 Followers

Posts 146
Joe Mayden | Forum Activity | Posted: Tue, May 19 2015 2:27 PM

6675.Logos.log1067.cef.log

Posts 2084
LogosEmployee

What message is displayed when you hover your mouse over the blue circle icon?

Posts 145
Gregg Farah | Forum Activity | Replied: Wed, May 20 2015 6:49 AM

Mine says

"Resources are ready to be added to your library. Updates will be added when the application is restarted."

I've restarted it two different times and the blue circle (with #1) remains.

Posts 3017
David Taylor Jr | Forum Activity | Replied: Wed, May 20 2015 7:47 AM

Try closing all resources and restart.

Teacher, Ministry Leader, Student, Author, Husband

How to upload logs

Visit My Site: Reformed Truths

Posts 145
Gregg Farah | Forum Activity | Replied: Wed, May 20 2015 8:15 AM

no change after closing all and restarting

Posts 2084
LogosEmployee

Gregg Farah:

Mine says

"Resources are ready to be added to your library. Updates will be added when the application is restarted."

I've restarted it two different times and the blue circle (with #1) remains.

Please post your log files.

Posts 1
Eddy C.J. Lim | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 6 2016 8:53 PM

I have the same problem. Same message.  Restarted many times. Still the same. No change.,

Posts 4645
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 7 2016 12:19 AM

Eddy C.J. Lim:

I have the same problem. Same message.  Restarted many times. Still the same. No change.,

Same answer...Smile

Please post your log files

Posts 106
Mark Martin | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 7 2016 5:09 AM

I am having the same issue.  I have attached my log file.  Thanks.

3252.Logos.zip

Posts 2084
LogosEmployee

Try entering the command update resources in the command box at the top of the window.

Posts 109
Larry Heflin | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 7 2016 1:51 PM

Andrew Batishko (Faithlife):

Try entering the command update resources in the command box at the top of the window.

Thanks for the suggestion. That command, followed by a reboot, did it for me. I had been having the same problem for a week or so. I repeatedly tried "update now" (which appears as the sole suggestion when you type "update") and rebooting to no effect. 

Posts 106
Mark Martin | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 7 2016 3:44 PM

Followed your suggestion.  It didn't change the status.

Posts 24935
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 7 2016 6:50 PM

Mark Martin:

Followed your suggestion.  It didn't change the status.

  • exit Logos
  • navigate to your \Logos\Data\randomid folder  i.e. C:\Users\Mark Martin\AppData\Local\Logos4\Data\jamfgp3q.1vh
  • delete licenses.dat (in LicenseManager folder)
  • delete UpdateManager folder
  • delete the contents of the Downloaded folder (in ResourceManager folder)
  • start Logos and run the "update resources" command

Dave
===

Windows & Android

Page 1 of 1 (13 items) | RSS