[resolved] Command box and Go Box - German UI

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 9
Ferdus | Forum Activity | Posted: Sun, May 24 2015 12:48 AM

Hi,

I have the difficulty that neither English nor German commands are accepted in the "Command box" - provided that I set "Language" under "Program settings" to "German".

The Spanish UI / command box is (only) working with Spanish commands.

In the German forum I found one year old posts about this bug/problem:

https://community.logos.com/forums/t/81803.aspx

If it were up to me I would like to be able to use Verbum/Logos with German UI (Go box) and the Command box with English commands.

Ferdus

Posts 3154
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 1 2015 10:08 AM

Have you tried "Aktualisierung Ressourcendate" for "update resources"?  

 

Posts 10056
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 1 2015 3:48 PM

Tommy Ball:

Have you tried "Aktualisierung Ressourcendate" for "update resources"?  

It's actually "Aktualisierung Werke" for update resources:

 

And "Aktualisierung Jetzt" for Update now (which works and right now fetches the 6.4 beta 2 for me)

Running Logos 8 latest beta version on Win 10

Posts 9
Ferdus | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 2 2015 5:51 AM

Hi,

After "Aktualisierung Werke" the German commands are working. Big Smile 

The only difficulty is that I have to guess the German commands because in the help info I can find only English commands.

Thanks,

Ferdus

Page 1 of 1 (4 items) | RSS