Bug with highlight style import

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 0 Followers

Posts 5615
Todd Phillips | Forum Activity | Posted: Mon, Feb 1 2010 5:01 PM | Locked

The style seemed to import ok, except the opacity setting shows 100% when it isn't.

 

But when I try to change the color of the image it turned it into a large color block:

 

When I re-created the style from scratch, everything works fine and the settings show correctly:

 

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 463
George Allakhverdyan | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 9 2010 7:54 PM | Locked

Thanks for this I have added a case.

Posts 3502
LogosEmployee
Scott Alexander | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 10 2010 2:40 PM | Locked

Could you please attach the LDLS 3 .lbxvmp file for debugging.

Thanks.

Posts 5615
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 10 2010 2:49 PM | Locked

Scott Alexander:

Could you please attach the LDLS 3 .lbxvmp file for debugging.

Thanks.

Sorry--I don't have it anymore. I recently changed computers, and I only moved my Logos 4 installation (after I had imported highlights that is).

 

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 11 2010 3:49 AM | Locked

Scott,

You should be able to reproduce it easily. All the default / supplied images from L3 has the same effect described above, you can't missed it.  The *.lbxvmp that I sent you via Phillip, should have a whole bunch of such cases.  Hope it helps.

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 3502
LogosEmployee
Scott Alexander | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 11 2010 9:30 AM | Locked

Thanks for submitting the file. We are working on a fix.

Scott

Page 1 of 1 (6 items) | RSS