"Preparing Library ... " will not stop

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 2 Followers

Posts 119
Ross Durham | Forum Activity | Posted: Tue, Mar 15 2016 12:38 PM

For 3 days now, I have had the blue circle in the upper right that is "Preparing Library ..."  It seems to have occurred after the end of the 30 day trial of Logos Cloud.  Of course I also get the yellow bar in the library saying "Updating Library Catalog.  May be incomplete."

I have:

1. reindexed

2. Installed 6.11 b1 and 6.11 b2

3. waited

How do I get back to normal? 

Posts 27673
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 15 2016 12:46 PM

Have you restarted your computer ? Can you post logs?

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 119
Ross Durham | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 15 2016 1:05 PM

Yes, I have restarted several times. 

2260.LogosLogs.rossdurham.20160315-160124.zip

Posts 69
Steve | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2016 7:35 AM

I am having the exact same issue after my 30 day trial of Logos Cloud.  Does anyone have any ideas?  

------------------------------------------

The Idol Factory

http://www.theidolfactory.com 

Posts 27673
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2016 9:11 AM

thecow:

I am having the exact same issue after my 30 day trial of Logos Cloud.  Does anyone have any ideas?  

please create a new thread and post logs in the appropriate forum (L6 desktop OR L6 beta). See my signature line. Feel free to link to this thread. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 27673
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2016 9:13 AM

Ross Durham:

Yes, I have restarted several times. 

Sorry no one has come along. Hopefully this "bump" will catch someone's attention. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 69
Steve | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2016 9:47 AM

I put it here because I am having the exact same issues and have tried the exact same fixes.  My guess is it must be the same issue.

------------------------------------------

The Idol Factory

http://www.theidolfactory.com 

Posts 27673
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2016 10:18 AM

thecow:

I put it here because I am having the exact same issues and have tried the exact same fixes.  My guess is it must be the same issue.

It may or may not be. In any case, both you and the original poster deserve to get the attention your issue deserves. Please create a new thread. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 262
LogosEmployee
Steve Workman | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2016 11:07 AM

Sorry for the difficulties. Thank you for the logs, we are looking into this.

Posts 119
Ross Durham | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 21 2016 3:03 PM

Install 6.11 b3 doesn't help.  Here are my most recent logs. 

5367.LogosLogs.rossdurham.20160321-180204.zip

Posts 119
Ross Durham | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 25 2016 7:28 AM

Finally fixed.  Restarted in offline mode (no internet at all), letting Logos sort itself out, then restarting with Internet and log in, and it completed its index.  During the "Preparing Library ... " bug, no new books were downloaded.  After this they came in.  Not fun. 

Page 1 of 1 (11 items) | RSS