Logos Not Opening on Mac 6.11.5 beta

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 2813
Kevin A. Purcell | Forum Activity | Posted: Wed, Apr 6 2016 7:10 AM

I tried to open Logos (previous beta) and it would not load. I noticed that there was an updated beta so I downloaded the installer and copied the file from the DMG to Applications and replaced the installed version. I opened it up and it bounces in the dock forever and never really loads. After that the dock shortcut won't even open the problem so I removed it, force quite Logos and then tried to open from the Applications folder. Again, bouncing Logos icon. That's how it stands. Wondering if I'm experiencing the same problem as the person here: https://community.logos.com/forums/t/124874.aspx

LogosLogs.Kevin.20160406 095105.zip?dl=0

Posts 29254
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Apr 6 2016 7:28 AM

Kevin A. Purcell:
Wondering if I'm experiencing the same problem as the person here

In any case, deleting the ErrorReportManager.db file shouldn't cause you a problem. Perhaps you should upload it here and then delete it. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 304
LogosEmployee
Martin Potter | Forum Activity | Replied: Wed, Apr 6 2016 10:50 AM

The logs that you uploaded show a successful launch, run and exit of Logos 6.11 Beta 5, so it does not appear that your issue is the same as in the mentioned thread. The last mention of Logos in your Console log is from yesterday at about the same timestamp as your Logos.log file, when did you last try to run Logos?

Mac Developer
Faithlife

Posts 2813
Kevin A. Purcell | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 7 2016 6:47 AM

I never launched it successfully, at least I never was able to see anything but a splash screen  and then it failed. So it's strange that it says it launched.

I found two errorreportmanager.db files so here they are.

ErrorReportManager.db?dl=0

ErrorReportManager.db copy?dl=0

Martin Potter:
when did you last try to run Logos?

It was just minutes before I posted the original post.

Posts 304
LogosEmployee
Martin Potter | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 7 2016 10:33 AM

You issue is not the same as the other individual as there is no crash in your Console Logs. I do not see anything in your Console log either for Logos since the time in your Logos.log shows that you started, ran and quit Logos 6.11 Beta 5 on April 5th.

2016-04-05 10:42:35.2203 | INFO | 1 | OurApp | Starting application (6.11 Beta 5, version 6.11.0.0017) on Mac OS X 10.11.4.
2016-04-05 10:42:35.3501 | INFO | 1 | OurApp | Auto-detected UI language: en-US
...
2016-04-05 14:43:53.7461 | INFO | 1 | OurApp | Disabling native logging and terminating Logos resource driver.
2016-04-05 14:43:53.7623 | INFO | 1 | OurApp | Disposing shut down event.
2016-04-05 14:43:53.7623 | INFO | 1 | OurApp | (Timed) Disposing background dispatcher thread pool.
2016-04-05 14:43:53.7744 | INFO | 1 | OurApp | (4ms) Disposing background dispatcher thread pool.
2016-04-05 14:43:53.7759 | INFO | 1 | LogosApplication | DoRegisterShutdown(True) for App.
2016-04-05 14:43:53.7803 | INFO | 1 | OurApp | Exiting.

Can you try running Logos from Terminal so you can see the output? (Open Terminal, type/paste /Applications/Logos.app/Contents/MacOS/Logos and press enter)

Mac Developer
Faithlife

Posts 2813
Kevin A. Purcell | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 8 2016 6:38 AM

Launching from the Terminal command worked. I then shut down after using it for a few minutes and tried again to launch from the Dock and then from the Applications folder and no dice. The icon keeps bouncing in the dock but nothing else happens till I force quit.

Reran the Logos log archive tool and here's the result.

LogosLogs.Kevin.20160408 093142.zip?dl=0

Page 1 of 1 (6 items) | RSS