Issues with library

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 44
Michael Kahler | Forum Activity | Posted: Thu, May 5 2016 6:03 PM

Has anyone had an issue with the books not showing in their library?  I see a count, but no books appear in the list.  If I put my mouse over a line, the resources appear, but then disappear as soon as I move my mouse.  Only one column shows when hovering with the mouse.  The odd thing is, if I open the library in a floating window, everything appears as it should!  Not sure what is happening here or how to fix it.  Any help is greatly appreciated!

Michael Kahler

Posts 26855
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Thu, May 5 2016 7:12 PM

You will need to give more info: Version, OS, Logs. See my signature line. 

This thread may be moved to the L6 forum so you can get the help you need. 

OSX & iOS | Mac Logs | PC LogsInstall

Posts 71
Rusty Davidson | Forum Activity | Replied: Fri, May 6 2016 6:03 AM

It may be something as simple as the slider at the bottom of the Library window is all the way to the right where the information is off the screen to the left. You can still see the popup with info hovering your cursor over the different lines. Is there some additional info you can provide?

Posts 9029
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Fri, May 6 2016 7:31 AM

Michael, a screen shot would really help. You can attach it using the paperclip icon on the compose message screen.

BTW: have you tried closing and restarting Logos?

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Page 1 of 1 (4 items) | RSS