Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 0 Followers

Posts 163
Michael | Forum Activity | Posted: Fri, Oct 7 2016 7:06 AM

I created a custom pallet with colors that appear to be identical to the "highlighting pens" palette that's built into Logos, but in low light mode my custom palette does not show up correctly.  It's very hard to read as you can see below.

Any ideas on how I can

Compose

make my custom palette highlight look the same as the built in highlighters?  I'm unable to edit the built in highlighters to compare the settings and see what I'm doing wrong.

Edit:  I duplicated the built in "highlighting pens" palette so I could compare what the differences are between what I created and what Logos has.  The color that the "highlighting pens" uses is not an available color in user created palettes.  The built in yellow is a shade between the lightest yellow and the second to lightest yellow that you can create.

My conclusion at this point is that the built in palette using a color options and some sort of opacity setting that's not available to users.

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 7 2016 12:02 PM

Please send screenshots of 1) your custom highlight settings on Desktop, 2) what the custom highlights look like in reader view on the Desktop, and 3) what the highlights look like on Android when the color scheme is set to Normal.

Posts 163
Michael | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 7 2016 12:39 PM

Kevin Byford (Faithlife):

Please send screenshots of 1) your custom highlight settings on Desktop, 2) what the custom highlights look like in reader view on the Desktop, and 3) what the highlights look like on Android when the color scheme is set to Normal.

Highlight settings

Desktop Reading View

Android App

Posts 163
Michael | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2016 6:54 AM

I'm curious if anyone else is having this issue or if this is an isolated issue with how I've setup my highlighting palette.

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2016 3:03 PM

Based on your report there appear to be some issues; I've written up a case.

Posts 163
Michael | Forum Activity | Replied: Sat, Jan 7 2017 3:41 PM

Any progress on this issue?

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 10 2017 9:33 AM

Hi Michael,

This issue hasn't yet been resolved - we don't have an ETA.

Page 1 of 1 (7 items) | RSS