Logos 7 Mac Lag

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 69
Steve | Forum Activity | Posted: Mon, Nov 14 2016 8:04 AM

Has anyone else noticed a lag on Logos Mac when viewing the library or other lists?  For example when I school down my library the results will be empty an take a moment to populate.  See the attachment below. I am currently running 7.1 SR-2.  It does not seem to be a CPU or RAM issue.

------------------------------------------

The Idol Factory

http://www.theidolfactory.com 

Posts 2577
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2016 12:06 PM

Can you upload logs (see the signature in my post on how to enable) and also include which version of your OS your running?

Posts 962
John Goodman | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2016 12:23 PM

Yes big lag but tile view only. latest mac os, latest logos.

גַּם־חֹשֶׁךְ֮ לֹֽא־יַחְשִׁ֪יךְ מִ֫מֶּ֥ךָ וְ֭לַיְלָה כַּיּ֣וֹם יָאִ֑יר כַּ֝חֲשֵׁיכָ֗ה כָּאוֹרָֽה

Posts 3192
Forum MVP
PetahChristian | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2016 12:32 PM

I only use detail view, so I never see lag.

Tile view definitely is very laggy when I tried it out, but I have no past experience with using it to know if it's a recent issue or not.

Posts 962
John Goodman | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2016 12:55 PM

The weird thing is that if you scroll really fast then no lag but if you slow down you have to wait ages to see the covers.

גַּם־חֹשֶׁךְ֮ לֹֽא־יַחְשִׁ֪יךְ מִ֫מֶּ֥ךָ וְ֭לַיְלָה כַּיּ֣וֹם יָאִ֑יר כַּ֝חֲשֵׁיכָ֗ה כָּאוֹרָֽה

Posts 702
JH | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2016 5:25 PM

This was reported a few weeks ago: http://community.logos.com/forums/t/131529.aspx

Page 1 of 1 (6 items) | RSS