Startup Opens to Blank Screen

Page 3 of 3 (45 items) < Previous 1 2 3
This post has 44 Replies | 8 Followers

Posts 5
Will Schafer | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 25 2017 12:56 PM

Still happening for me, as well...

Posts 2478
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 25 2017 3:37 PM

Stephen Terlizzi:

Any idea when we will get a fix for this problem. It is a very tiresome bug and I would have thought would have been an easy fix. 

Agape,

Steve

Hi Steve, 

This has been fixed in 7.3 SR-3

Posts 196
Stephen Terlizzi | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 26 2017 11:01 AM

PetahChristian:

Stephen Terlizzi:

Any idea when we will get a fix for this problem. It is a very tiresome bug and I would have thought would have been an easy fix.

This is fixed in 7.4, due out on February 6th.

Fixes might be easy but rolling them out without enough testing leads to issues like this in the first place.

It looks like it got fixed today in Verbum 7.3 SR-3 (7.3.0.0062).

Thanks!

Agape,

Steve

Posts 1
Donna Dixon | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 30 2017 7:30 AM

I am currently experiencing a blank screen on my Mac when I open Logos.  This just started about a week ago.  I would appreciate some help!

Thanks,

Donna

Posts 27428
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 30 2017 8:16 AM

Donna Dixon:

I am currently experiencing a blank screen on my Mac when I open Logos.  This just started about a week ago.  I would appreciate some help!

Welcome Donna! Sorry you are having troubles. Tongue Tied

Please create a new thread, explain your issue clearly, and post logs. See my signature line for an instruction link. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Page 3 of 3 (45 items) < Previous 1 2 3 | RSS