4.0c Beta 1 - Same Download at Every Start

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 63
Markus Schiller | Forum Activity | Posted: Tue, Mar 23 2010 12:10 PM | Locked

Every instance when I open Logos4 it loads 18.3 MB of resources.

Any hints on this behavior?

Markus

Posts 26543
Forum MVP
MJ. Smith | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 23 2010 12:13 PM | Locked

Markus Schiller:

Every instance when I open Logos4 it loads 18.3 MB of resources.

Any hints on this behavior?

Markus

Sorry but I'm on the way out the door. There is a release of resources from last Friday that created the problem - Logos posted the fix yesterday.

Orthodox Bishop Hilarion Alfeyev: "To be a theologian means to have experience of a personal encounter with God through prayer and worship."

Posts 63
Markus Schiller | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 23 2010 1:58 PM | Locked

Thank you very much, MJ. Now L4 is indexing again...

Markus

Posts 24955
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 24 2010 2:52 PM | Locked

Just to be sure, the fix was posted at http://community.logos.com/forums/t/13820.aspx?PageIndex=6

Dave
===

Windows & Android

Posts 63
Markus Schiller | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 24 2010 9:08 PM | Locked

Thank you, Dave. I found the fix after MJ posted her hint.
At first my fault just was to search only the beta forums for a solution.

It's now running fine again (after hours and hours and hours of reindexing).

Markus

Page 1 of 1 (5 items) | RSS