Some tags misplaced in XML

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 71
Brian Huddleston | Forum Activity | Posted: Sat, Mar 27 2010 12:31 PM

Had a quick look at the API and noticed that some of the XML tags were closed early. I noticed this with Find where the Bibles tag was closed after the first Bible in the array.  In the example provided for parse, the XML tag for passages is closed after the first returned object in the array.  The JSON response doesn't seem to have any problems.  Perhaps this will give me an excuse to look at JSON some more.  Thanks for the API, it should lead to even more hours of enjoyment from Logos!

<response>
<passage>2 Kings 1–2, 4–5</passage>
<passages>
<passage>2 Kings 1–2</passage>
<parts>
<book>2 Kings</book>
<chapter>1</chapter>
<endChapter>2</endChapter>
</parts>
<index>0</index>
<length>9</length>
</passages>
<length>
<passage>2 Kings 4–5</passage>
<parts>
<book>2 Kings</book>
<chapter>4</chapter>
<endChapter>5</endChapter>
</parts>
<index>11</index>
<length>3</length>
</length>
</response>

 

Wylie, TX

Posts 408
LogosEmployee
Bryan Smith | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 28 2010 10:16 AM

Wow. You're right, that's very incorrect. I'll take a look at it as soon as possible.

 

Thanks so much for reporting it.

Posts 408
LogosEmployee
Bryan Smith | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 30 2010 8:44 AM

This issue has been resolved. All XML responses should now match the structure of the json format. Thanks again for reporting it.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS