Blank Screen on Start Up

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 2
Victor Maddox | Forum Activity | Posted: Fri, Aug 11 2017 8:14 AM

While starting Logos 7 the top of the home page appears and the rest fo the screen is blank.  The indexing arrows just spin with no results.

7120.LogosLogs.victormaddox.20170811-110839.zip

Posts 24927
Forum MVP
alabama24 | Forum Activity | Replied: Fri, Aug 11 2017 10:12 AM

Welcome! Sorry you are having troubles. Tongue Tied

AM I correct that you are running a Mac from 2011? There is a known issue, for whatever reason, with 2011 Mac's. I am unsure of the current status of FL's investigation, but they are aware of the situation. 

OSX & iOS | Mac Logs | PC LogsInstall

Posts 2
Victor Maddox | Forum Activity | Replied: Fri, Aug 11 2017 4:43 PM

You are correct about the MAC. Hopefully a solution will be developed. 

Posts 71
Paul Buckhiester | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 12 2017 12:28 PM

Similar issue here.

Posts 24927
Forum MVP
alabama24 | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 12 2017 3:11 PM

Paul Buckhiester:

Similar issue here.

Please create a new thread and post logs (see my signature line). Your issue may or may not be related. 

OSX & iOS | Mac Logs | PC LogsInstall

Posts 61
JeremyS | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 13 2017 5:51 AM

same here. early 2014 macbook air running yosemite

here's a sample

4503.LogosLogs.Jeremy.20170813-210206.zip

and a log

1263.LogosLogs.Jeremy.20170813-210211.zip

Posts 61
JeremyS | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 13 2017 8:58 PM

update: this morning after a long index it seems to be back to its old self again

Page 1 of 1 (7 items) | RSS
Copyright 1992-2015 Faithlife / Logos Bible Software.