Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 31
Jimmy Kinnaird | Forum Activity | Posted: Sat, Aug 12 2017 8:49 AM

Logos says it is indexing but it runs for hours and still has 0% indexed. I have shut down computer as well as restarted the software several times. No change. 5807.LogosLogs.jimmykinnaird.20170812-104228.zip

Posts 18161
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 12 2017 9:18 AM

Thanks Jimmy

However the logs - Logos.log and Indexer.log - are from slightly different time periods (indexer.log finished before logos was restarted)

To try and ensure they are all reporting the same thing please restart your computer (to ensure all processes are stopped), then start Logos - which should start the indexer - and let it run for about five minutes.

Then stop Logos and post logs again in a reply to this thread.

And i see you created duplicate posts for this - I'll request in the other posts that the discussion continues here.

Posts 31
Jimmy Kinnaird | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 12 2017 9:36 AM

Okay, I'll do that and post the attachment here. 

Posts 18161
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 12 2017 10:30 AM

Thanks Jimmy

However, I'm afraid I can't see what the problem is - hopefully someone with more knowledge will be able to do so

Graham

Posts 22415
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 12 2017 5:05 PM

Jimmy Kinnaird:

The issue arises from a supplemental index that should have been removed previously. Stop the Indexer and delete the folder /Users/jimmykinnaird/Library/Application Support/Logos4/Data/lzuqniq1.o17/LibraryIndex. When you restart Logos indexing will commence and should take several hours.

Dave
===

Windows & Android

Posts 3057
LogosEmployee
Tommy Ball | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 17 2017 2:31 PM

Jimmy Kinnaird:
Logos says it is indexing but it runs for hours and still has 0% indexed. I have shut down computer as well as restarted the software several times. No change.

Hi Jimmy,

Are/were your home page and library blank as well as the indexer not progressing?


Page 1 of 1 (7 items) | RSS
Copyright 1992-2015 Faithlife / Logos Bible Software.