A19.1: Verses, Aligned search in NA27 w/ GRAMCORD -- no results

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 0 Followers

Posts 69
The Rev. Dr. John W. Sias | Forum Activity | Posted: Wed, May 5 2010 2:20 PM

"Grid" display works for me, but neither "Verses" nor "Aligned". All of the above work for ESV.

Thanks for the hard work.

JWS+

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Wed, May 5 2010 3:36 PM

John,

I think that what you're describing is a known bug...not 100% sure but that's what i thought. there is supposed to be a workaround here on the forum.

Edited to add: this is the link to the other conversation about it:

 

http://community.logos.com/forums/t/16512.aspx

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Wed, May 5 2010 3:40 PM

Also works for US NIV but not NIV - Anglicised. Looks like we have a partial fix in A19.1 which works in some Bibles and not others. We may have to wait for some improvement. Smile

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 235
Stephen Ashton | Forum Activity | Replied: Wed, May 5 2010 3:40 PM

JohnWSias:
"Grid" display works for me, but neither "Verses" nor "Aligned". All of the above work for ESV.

Make sure the reindexing is complete, i.e. when you *think* it's done restart L4 and it may reindex a bit more of your library. I had the same problem as you about an hour ago. It's all working now.

Read FAQ and Guide for Reporting Bugs.

13" Macbook • 2GHz • 2GB RAM • OS 10.6.6 • 160GB Hard Drive

Posts 69
The Rev. Dr. John W. Sias | Forum Activity | Replied: Wed, May 5 2010 3:50 PM

Robert:

Thanks for the link, but that thread is for A19. This problem persists in A19.1.

Stephen:

No such luck with the indexer here. Mine completed indexing under A19. Restart brings no reindexing. Perhaps a forced reindex under 19.1 is necessary? I wonder, since the "Grid" mode works, if the index could really be the root problem.

Thanks,

John

Posts 235
Stephen Ashton | Forum Activity | Replied: Wed, May 5 2010 3:53 PM

JohnWSias:
Perhaps a forced reindex under 19.1 is necessary?

Might be worth a try. Leave it to run overnight!

Read FAQ and Guide for Reporting Bugs.

13" Macbook • 2GHz • 2GB RAM • OS 10.6.6 • 160GB Hard Drive

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, May 5 2010 9:39 PM

I think this is a bug due to some of the changes in the search code for Windows 4.0d. Since we use the same code, we get the same bugs. I tested the latest 4.0d build on a Windows laptop and it exhibits the same behavior. Any Bible which does not have a reverse interlinear returns no results in Verses and Aligned views.

Tom

Mobile Development Team Lead

Posts 69
The Rev. Dr. John W. Sias | Forum Activity | Replied: Thu, May 6 2010 11:18 AM

Tom,

Thanks for the speedy diagnosis. Glad the grid works, at least!

JWS +

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, May 6 2010 9:51 PM

As a follow up to my post, I did a "rebuild index" in the command bar (wait for the text to appear, then click on it). This will start the indexer and rebuild your index. After this, Aligned and Verses views in Bible search should work. I spoke with the developer who's doing some of the search work for 4.0d and he confirmed that this should fix the problem. After reindexing at work on my MacPro, search worked as normal for non-interlinear bibles in aligned and verse views.

Mobile Development Team Lead

Page 1 of 1 (9 items) | RSS