Updated to 4.0c WHERE is the legacy-reverse-interlinear?

Page 1 of 2 (23 items) 1 2 Next >
This post has 22 Replies | 2 Followers

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Posted: Thu, May 13 2010 9:09 PM

I've updated to the 4.0c. But I can't find out how to get the legacy-reverse-interlinear as illustrated in this screenshot

http://www.logos.com/media/blog/legacy-reverse-interlinear-display.png

As you can see below mine doesn't have the legacy reverse interlinear display. :(

Posts 25032
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 9:13 PM

Did you receive a large 1 GB download because that contains the "legacy" updates for the RI's?

Dave
===

Windows & Android

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 9:21 PM

not sure. mine downloads automatically. it shows my version is 4.0c (4.03.3.9511)

Posts 264
Michael G. Halpern | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 9:32 PM

From your screen shot, you don't have the updates because the "display" down arrow allowing you to select the inline/legacy RI is not available to you.  I would exit the L4 program and re-sign in with you account information (and a live Internet connection) and the software should pick up the need to down load the missing files.  If this doesn't work in the first few minutes, try "update now" and/or "update resources" in the command box and see if you get a message that "resources were found and will be downloaded."  If all else fails, call customer service in the morning.

Posts 9096
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 9:38 PM

As Michael pointed out what you need is seen below:

It seems the file with the updated interlinear ESV hasn't been downloaded to your computer.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 9:41 PM

ok.. i've tried those logging out and back in.. plus the "update now" it says "no updates available"
 Soo... I'll contact CS in the AM.

Thanks Dave, Michael & Mark. Mucho. 

Posts 18704
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 10:32 PM

Is indexing still going on? (Do you see a Logos icon in the lower right corner of your screen?) I seem to recall that the Display button won't show up until that's finished.

Posts 1367
JimTowler | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 4:51 AM

Aaron Cirilo:
I've updated to the 4.0c. But I can't find out how to get the legacy-reverse-interlinear as illustrated in this screenshot

Hi Aaron,

I wanted to ask what Logos Package you are using. Note that from the table in http://www.logos.com/comparison that the reverse-interliners only come with base packages, and not in the lowest level one (Home).

If you don't have one of the indicated packages, then maybe you don't actually have a license for the resource. Logos will of course be happy to sell you an upgrade I expect.

If you have one of the packages, but RIs don't show up, then of course continue to explore a technical solution.

Regards,
Jim.

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 6:34 AM

@Rosie  indexing finished.

@Jim I'm using use the Leaders package. 

 

ah.. headed to work 

Posts 2703
Forum MVP
Ted Hans | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 6:46 AM

Below "display"  in the pics below select  "Inline" (tick it) that should give you what you want. Hope this helps?

Ted.

Mark A. Smith:

As Michael pointed out what you need is seen below:

It seems the file with the updated interlinear ESV hasn't been downloaded to your computer.

 

Dell, studio XPS 7100, Ram 8GB, 64 - bit Operating System, AMD Phenom(mt) IIX6 1055T Processor 2.80 GHZ

Posts 10223
Denise | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 6:52 AM

I've got the same issue and also not the home package (I think; who knows?; one of the forum discussions). Personally, I use the regular interlinears, not the reverse ones. But reading the Logos blog on the new update, it's getting a bit tiresome after 6 months of updates not to have a clue what you're supposed to have and how it's supposed to 'arrive'. Forum answers 'maybe the indexer' and so forth. It amazes me that a software company is so reluctant to provide guidance on some of the most basic of its processes.


Posts 210
Gerald P. Swetsky | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 7:06 AM

Ted Hans:

Below "display"  in the pics below select  "Inline" (tick it) that should give you what you want. Hope this helps?

Ted.

Ted, in the initial post, it is clear he doesn't have the "Display" drop down you mention.

Just tried to duplicate your Bible, Chapter, Verse.  It works fine here.  I'd guess you had a problem with your download.  Technical Support will likely step you through another upgrade to 4.0c.

Gerry

Posts 1714
Robert M. Warren | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 9:21 AM

Hi Aaron:

I'm having the same issue as you. I have been in contact with Support via e-mail (can't be in front of my computer during their office hours). I believe I will have an answer tonight when i get home from work. If so, I'll post here.

I have the Bible Study package and my KJV 1900 has the Display menu as expected (probably yours does, too), but the ESV doesn't. It's clear you should be getting the inline, since you have the 2 screen interlinear.

Win 10 Android 9 Fire OS 5

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 4:42 PM

Robert M. Warren:

Hi Aaron:

I'm having the same issue as you. I have been in contact with Support via e-mail (can't be in front of my computer during their office hours). I believe I will have an answer tonight when i get home from work. If so, I'll post here.

I have the Bible Study package and my KJV 1900 has the Display menu as expected (probably yours does, too), but the ESV doesn't. It's clear you should be getting the inline, since you have the 2 screen interlinear.

Thanks folks. 

i'm finally back in front of my pc.. I've uninstalled it and reinstalled it.. it's now indexing and then i'll "update now". Hopefully, It's resolve the issue. 

maybe just maybe

Posts 1714
Robert M. Warren | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 6:27 PM

Still no success on my end.

Win 10 Android 9 Fire OS 5

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 8:14 PM

Robert M. Warren:

Still no success on my end.

Me either.. after removing the program... reinstalling it.. updating it... still no luck.. 

Posts 7
Aaron Cirilo | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 9:06 PM

WOW.. after i 

Aaron Cirilo:

Me either.. after removing the program... reinstalling it.. updating it... still no luck.. 

i got a balloon notice saying "there are resources to be added to your liberty - click to restart" I did.. and it's now corrected. 

 

THANKS everyone for sharing in my pain. :)

Posts 2
polo3 | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 5:04 AM

I have the same problem also.  I cannot see the new legacy reverse interlinear, yet, I've downloaded the new 4c.  Is there a way to solve this problem without re-installing? Thanks

Posts 1367
JimTowler | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 5:10 AM

Aaron Cirilo:
there are resources to be added to your liberty

If Christ shall set you free, you are free indeed!

I'm pleased its all working now.

Posts 98
Henry Finkle | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 5:39 AM

Sorry I'm late on the discussion over here, but I had to use "update resources" to get all my interlinears in L4. "update now" didn't find anything new.

I didn't receive all of them automatically during the update.

I wonder why L4 sometimes misses the updates? This has happened to me a few times already, where I wasn't notified of any updates unless I manually used the update resources command.

Page 1 of 2 (23 items) 1 2 Next > | RSS