Problem with sound on Morris Proctor L8 QuickStart video

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 984
Kiyah | Forum Activity | Posted: Mon, Oct 29 2018 3:12 PM

I'm watching the Morris Proctor QuickStart videos for Logos 8. I'm on the "Getting Ready to Study: Survey the Desktop" video and the sound cuts out from 2:18 to 2:38. I haven't been through all of the videos yet but just wanted to highlight that issue.

Posts 18
LogosEmployee

Thanks for reporting, Kiyah! Our team is working on getting that fixed.

Posts 2768
Jan Krohn | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 29 2018 4:20 PM

Same issue here.

Past IT Consultant. Past Mission Worker. Entrepreneur. Seminary Student (VIU).
Christian Debate Forum --- Auferstanden! Blog

Posts 2768
Jan Krohn | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 30 2018 5:38 AM

Also the videos "Bible reading with a commentary" and "Bible reading with a devotional" are in the incorrect order.

Past IT Consultant. Past Mission Worker. Entrepreneur. Seminary Student (VIU).
Christian Debate Forum --- Auferstanden! Blog

Posts 1658
SteveF | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 30 2018 10:05 PM

I thought he had been "edited out" because the design of that section had changed after the videos were created.Smile

Regards, SteveF

Posts 2830
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 31 2018 4:57 AM

It's fixed - you may have to "Download all media" to get it, I did...

Posts 984
Kiyah | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 31 2018 6:56 AM

Don Awalt:

It's fixed - you may have to "Download all media" to get it, I did...

It downloaded automatically for me the very next today.

Page 1 of 1 (7 items) | RSS