Verbum "Unable to Connect" error

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 11
Brian Cirka | Forum Activity | Posted: Fri, Dec 14 2018 10:47 AM

I've been using Verbum desktop on Windows 10 for years, and all of the sudden I'm unable to log in.  Details below:

  • Verbum 7 screen pops up, disappears, then a window indicating "Unable to Connect" is displayed
  • If I click "Work Offline" the program crashes
  • Windows 10 is fully up to date
  • VerbumCrash.txt is showing error 1355 (Error detail: KeyNotFoundException: The key was not found in the collection)
  • Verbum.log is showing:
    • Error ApplicationUtility Error building request (POST https://auth.logos.com/oauth/v1/users/signin?allowSession=False). ~WebException: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.
    • Error WebServiceClient There was an error while signing in: Error building request. Request: POST https://auth.logos.com/oauth/v1/users/signin?allowSession=False

Anyone have a solution to this problem?

Thank you!

Posts 192
LogosEmployee
Mike Estes - Logos | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 14 2018 10:58 AM

Copying the reply from Bradley found here:
https://community.logos.com/forums/t/176700.aspx

----------

We recently implemented some server-side security changes that require TLS 1.2, which is only supported by the latest Logos 7 desktop software: https://community.logos.com/forums/t/173472.aspx 

Please make sure you're running the latest version of Logos 7 by installing it from: https://www.logos.com/install-logos-7 

Posts 192
LogosEmployee
Mike Estes - Logos | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 14 2018 1:03 PM

Though the Verbum install would be found here.  Sorry I forgot that there was a separate installer.
https://support.verbum.com/hc/en-us/articles/360020503952-TLS-Security-Update

Posts 11
Brian Cirka | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 14 2018 5:15 PM

That solved it. 

Thank you!

Page 1 of 1 (4 items) | RSS