Home page disappears

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 424
Bootjack | Forum Activity | Posted: Sat, Dec 15 2018 1:03 AM

Here's what happening. Logos is opened up to the Home page with all the information laid out. Without opening anything up, let's say I have a browser opened up and that is what I am looking at. Here's what happens. I click on the icon for the browser (or any other program) bringing that program up into full view. 

Then clicking on the Logos icon brings up Logos but without the Home Page showing or should I say, it's blank. Clicking on the Home page brings back all the information, so I click on another icon and bring that program up. Then clicking on Logos, the information is gone again in the Home Page, like just totally blank. And I do not have it set for a blank layout. Any idea as to what cause this and how to fix that? 

ASUS Rogue / 500 GB Samsung SSD / 500 GB HD / 16 Gigs of RAM/ Logos 8 Full Feature Set / Faithlife Connect Essentials 

Posts 21530
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 15 2018 1:15 AM

Bootjack:
Any idea as to what cause this and how to fix that? 

I can't reproduce this.

My guess - and it's all it is - is that it is some sort of video display issue.

Try checking you have the latest video drivers installed.

Posts 587
Kiyah | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 15 2018 2:24 AM

Bootjack:

Here's what happening. Logos is opened up to the Home page with all the information laid out. Without opening anything up, let's say I have a browser opened up and that is what I am looking at. Here's what happens. I click on the icon for the browser (or any other program) bringing that program up into full view. 

Then clicking on the Logos icon brings up Logos but without the Home Page showing or should I say, it's blank. Clicking on the Home page brings back all the information, so I click on another icon and bring that program up. Then clicking on Logos, the information is gone again in the Home Page, like just totally blank. And I do not have it set for a blank layout. Any idea as to what cause this and how to fix that? 

This happens to me as well. If I have the home page open, and then clik away to another program, when I click back to Logos the home page disappears and I have to click the home page button to reopen it.

Posts 424
Bootjack | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 15 2018 12:07 PM

I've got the latest drivers for this machine plus, being a 5 year old laptop, ASUS is not bothering any more with drivers. Nothing has changed on their site for close to 4 years for updates for this unit. 

The fact that you Kiyah are finding the same issue says something is awry. I've seen this happen with Logos 8 in spells. In other words, it will do it at time and other times no. It's not enough to topple one over the edge but it's still scary.  

ASUS Rogue / 500 GB Samsung SSD / 500 GB HD / 16 Gigs of RAM/ Logos 8 Full Feature Set / Faithlife Connect Essentials 

Posts 587
Kiyah | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 15 2018 12:15 PM

I feel like I didn't noticed this until Logos 8.1. Are you running 8.0 or 8.1? Did you notice it with the latest update or is that just my imagination?

Posts 424
Bootjack | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 15 2018 12:25 PM

Honestly Kiyah, I'm not sure but it seems it began early on with Logos 8. But I wouldn't stake my supper on it. I should add, when I first click on the Logos icon, whatever is on the Homepage is there and then disappears a split second after. 

Further edit - I found shutting down Logos and restarting it fixed the problem. But when using Logos and closing down for instance, a Dictionary or a Word Search and bringing it back to the Home page, the problem will manifest itself again.

From where I'm sitting, this is a glitch in the software that should be looked at by Logos. 

ASUS Rogue / 500 GB Samsung SSD / 500 GB HD / 16 Gigs of RAM/ Logos 8 Full Feature Set / Faithlife Connect Essentials 

Page 1 of 1 (6 items) | RSS