Resource update notification not showing correct information

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 21873
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Posted: Tue, Mar 12 2019 5:32 AM

Yesterday https://www.logos.com/product/166195/new-covenant-commentary-series-update shipped out of prepub

When I installed it, the resource notification showed one resource had been added whereas the Library shows both resources installed.

This is with Logos 8.3 SR1 on Windows 10

Thoughts?

Posts 1647
Rick | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 12 2019 5:50 AM

That is strange. Both of my computers showed both resources.

Peace  Smile

Romans 14:19 (NRSV)
19 Let us then pursue what makes for peace and for mutual upbuilding.

Posts 21873
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 12 2019 6:34 AM

Thanks Rick

I've just added another resource - so there are three that have been updated today - and now the notification panel shows both resources from the prepub but not the most recent resource I purchased (the perfect leader)

However, on restarting Logos it correctly shows all three

Something must have got out of step!

Posts 1647
Rick | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 12 2019 6:50 AM

Graham Criddle:
Something must have got out of step!

On my laptop, I had to restart the program for it to tell me that anything had been updated. I thought that restarting might be part of the procedure, so there may be an issue yet. I really can't remember if I restarted my desktop or not. I wasn't really paying attention. I just remembered seeing two books when I saw your post, which prompted me to try it on my laptop.

Since I didn't get a notice on my laptop that resources had been added until I restarted the program, there might be a problem.

Sorry if I'm just adding to the confusion. Sad

Peace  Smile

Romans 14:19 (NRSV)
19 Let us then pursue what makes for peace and for mutual upbuilding.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS