Analytical Lexicon of the Vulgate (in web & mobile apps; not on desktop)

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 0 Followers

Posts 80
Kevin Clemens | Forum Activity | Posted: Mon, Sep 9 2019 12:48 PM

I recently went to open the Analytical Lexicon of the Vulgate on my computer, but it is not showing up in my library.

When I open the Logos or Verbum Web App or on my Android phone, it shows in my library and opens up just fine.

I double checked to see if I had accidentally hidden it, but it is (not listed in the hidden resources menu).

Any thoughts on why I might not be able to find it? Thanks all.

Posts 1298
LogosEmployee
Rick Brannan (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 9 2019 2:27 PM

Thanks for the report, Kevin. This does seem strange; I'll file a report.

Rick Brannan
Data Wrangler, Faithlife
My books in print

Posts 1298
LogosEmployee
Rick Brannan (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 9 2019 2:30 PM

Kevin Clemens:
Any thoughts on why I might not be able to find it? Thanks all.

Kevin, can you share the edition of Logos or Verbum you're using on the desktop?

Rick Brannan
Data Wrangler, Faithlife
My books in print

Posts 80
Kevin Clemens | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 9 2019 6:59 PM

Thanks for checking on this, Rick. I'm running Verbum 8.7 SR-2 (8.7.0.0042).

Posts 1010
LogosEmployee
Kyle G. Anderson | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 10 2019 8:13 AM

Kevin. I'm not able to repo on my end.

In the Go Box could you run the update now command? It will look for app updates and new resource updates. It's possible that the resource update we pushed out in June got stuck in some limbo on your machine.

Posts 80
Kevin Clemens | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 10 2019 8:38 AM

Kyle - 

Running the update did not fix it.

I went ahead and ran a search on "Analytical Lexicon of the Vulgate" - it returns a hit in my Library (Cloud) but it marked as an "Unknown Resource" and when I attempt to open it says I don't have a license for this resource. However, I am able to open it on mobile or app.verbum.com as mentioned above.

Posts 1298
LogosEmployee
Rick Brannan (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 10 2019 10:01 AM

Hi Kevin.

I just want to confirm something that I'd assumed: You're using the same Logos account to access web/mobile and also access desktop, correct?

Maybe you could try signing out of desktop and then back in to see if that helps? On Windows (sorry, I don't know Mac) hold Control (CTRL) while starting up Logos. Then click "Work Offline". Let it start, then shut it down. Then hold CTRL and start up again, and you should see the sign in dialog. Enter/confirm the same credentials you use on web/mobile and click "Sign In". 

Probably nothing, but your situation is exceedingly weird so I figure it's worth a shot.

Rick Brannan
Data Wrangler, Faithlife
My books in print

Posts 80
Kevin Clemens | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 10 2019 10:13 AM

Rick - yes, I'm using the same account on web/mobile and my desktop.

I tried signing out and back in on the desktop. Still no go.

Page 1 of 1 (8 items) | RSS