Serious Bug: 8.8b4 Library sidebar won't open

Page 2 of 2 (27 items) < Previous 1 2
This post has 26 Replies | 3 Followers

Posts 3173
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 14 2019 9:45 AM

Hi Reuben,

With the help of your forum post I was able to resolve Linda's problem. Do you mind sharing the computer type, and screen resolution you have?

 

Posts 2066
Forum MVP
Reuben Helmuth | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 15 2019 11:05 PM

Thomas Ball:

Hi Reuben,

With the help of your forum post I was able to resolve Linda's problem. Do you mind sharing the computer type, and screen resolution you have?

Sure! I have a late 2013 15" MacBook Pro with a 2880 x 1800 retina display.

Posts 11
Richard Labelle | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 4 2019 9:51 AM

Adam, I too lost the sidebar ... however, I got it back by 1) opening the library, 2) positioning my cursor on the inside edge of the sidebar (where you say that the opening is of 77 pixels) to when you cursor shows a black vertical line 3) dragging to the right. That made the Filter sidebar visible again. Hope this will work for others as well. God bless you ALL!

Note: I am on a Mac with Logos 8.8.SR-1 8.8.0.0046

Posts 3727
Forum MVP
PetahChristian | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 4 2020 5:17 PM

Would you please add these recent threads to this case, so those users will know when this issue has been fixed? Thank you!

My top three Logos 9 Wishlist items: Carta, Dark mode, and Hebrew audio bible, please.

Posts 203
John Marino | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 18 2020 11:30 AM

The most recent update resolved this issue, but it looks like there is a new issue, which is a variation of the first. Sometimes I need to click on the "hamburger menu" three times before the table of contents shows up.

Posts 146
Ross Strader | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 18 2020 6:10 PM

John,  am experiencing this same problem. 

MacBook Pro 15' Retina  •  2.7 GHz Intel Core i7  •  16 GB 1600 MHz DDR3  •  Version 10.10

Posts 1
Charles Yates | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 16 2020 4:52 PM

Should have read Richard Labell's post before posting the same problem. Followed your advice and was able to resurrect the sidebar!

Charles Yates

Page 2 of 2 (27 items) < Previous 1 2 | RSS