Logos 8 not starting

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 3
Luke Fletcher | Forum Activity | Posted: Wed, Oct 2 2019 4:34 PM

Hi, 

I've have no problem using - until yesterday when Logos doesn't open.  It looks like it's going to load with the big blue image which appears for only a few seconds - but nothing is then open.  

I've tried to download the program again - and it says I'm up to date.

I've attached the logs (hopefully correctly)

Posts 9
LogosEmployee
Kamira Rea | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 2 2019 5:44 PM

Hi Luke,

It looks like your logs failed to attach. Here are a few links to articles to assist you in collecting and attaching logs.

https://wiki.logos.com/Uploading_Logs

https://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging

https://support.logos.com/hc/en-us/articles/360027869132-How-to-Enable-and-Submit-Log-Files

Hope that helps Smile

Posts 24926
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 2 2019 6:38 PM

Luke, that file is not what we need

Please read https://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging carefully and upload the compressed zip file

Dave
===

Windows & Android

Posts 3
Luke Fletcher | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 2 2019 8:14 PM

Hopefully this works?

1832.Logos.zip

Posts 24926
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Oct 4 2019 10:02 PM

The important log is missing. Make sure you enable logging (hold down CTRL key) whilst starting Logos. Then upload the logs immediately after it fails.

Dave
===

Windows & Android

Page 1 of 1 (6 items) | RSS