Videos not playing

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 297
Mike McKnelly | Forum Activity | Posted: Sun, Jan 12 2020 12:45 PM

My class videos not playing on logos 8 on mac catalina

Posts 4706
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 12 2020 3:16 PM

What class videos are you talking about? Can you provide more information about what you are seeing.

Posts 27959
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 12 2020 3:50 PM

More info will be needed to help diagnose. What specific version of macOS? Which specific version of Logos? Can you post logs (see my signature line)? 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 297
Mike McKnelly | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 12 2020 5:25 PM

i'm using Logos 8 on osx catalina the videos are in Chourseware CH102 the history of the modern church. I hope this helps. you click the play button and nothing happens Mike

Posts 27959
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 12 2020 8:00 PM

Mike McKnelly:
the videos are in Chourseware CH102 the history of the modern church. I hope this helps. you click the play button and nothing happens

I don't have that course to check, but I am able to play course videos in Logos 8.10 SR-1 on my Mac running 10.15.2. 

  • Have you restarted your computer?
  • Have you checked your internet?
  • Have you checked your settings re:internet?

Mike McKnelly:
i'm using Logos 8 on osx catalina

It may or may not reveal anything, but that isn't very specific. There have been more than 10 versions of Logos 8 and at least three versions of macOS 10.15.

If you are still having issues after the trouble shooting advice above, The techies will want to see logs. My signature line has a link to provide instructions. Your other option will be to contact Faithlife directly during business hours. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 297
Mike McKnelly | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 13 2020 7:28 AM

I have Logos 6.10 sr1I called logos and they said now the videos have to be downloaded in order for them to play

Posts 3386
Forum MVP
PetahChristian | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 13 2020 7:52 AM

Mike McKnelly:

I called logos and they said now the videos have to be downloaded in order for them to play

I just checked (Logos 8.10 SR-1), and am still able to stream mobile Ed videos over the Internet.

My top three Logos 9 Wishlist items: Carta, Dark mode, and Hebrew audio bible, please.

Posts 297
Mike McKnelly | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 13 2020 9:12 AM

Guess what I was changing some settings in preferences and I mistakenly Turned off the internet. sorry

Posts 4706
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 13 2020 12:24 PM

Mike McKnelly:
I mistakenly Turned off the internet

That'll do it.Wink

Glad you got it worked out

Page 1 of 1 (9 items) | RSS