Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 0 Followers

Posts 8396
DAL | Forum Activity | Posted: Fri, Dec 25 2020 7:11 PM

Why does indexing get stuck on 0 (zero) percent? After a while it goes away.  It's like it did index the new downloads but most of the time it shows progress like 26%, 50%, 96%, etc. until it reaches 100%.

Lately, it's been getting stuck on Zero percent 0% 

Thanks!

DAL

Ps. I know there are similar threads, but couldn't find them for some reason.  Maybe the problem has not been resolved.

Posts 29797
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 25 2020 7:30 PM

Logs would be required to understand why it’s happening to you. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 2763
LogosEmployee
Andrew Batishko | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 25 2020 7:59 PM

The Indexer program does some work to index some datasets for autocomplete purposes. This happens before the % number starts increasing. If a dataset has been updated, but not a normal library resource, then it would be expected behavior for the indexer to start up and exit before ever getting to some percentage.

Alternatively, your indexer could be crashing when it tries to index the first resource. A log file would be needed.

Andrew Batishko | Faithlife software developer

Posts 8396
DAL | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 25 2020 8:09 PM

Thanks!

Now, where are the instructions to get a "log file" because the percentage went away, but it came back when I restarted the desktop app and it's still showing zero percent.

DAL

Posts 3992
Forum MVP
PetahChristian | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 25 2020 8:37 PM

There's a link in JT's signature.

Thanks to FL for including Carta and a Hebrew audio bible in Logos 9!

Posts 8396
DAL | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 25 2020 8:55 PM

PetahChristian:

There's a link in JT's signature.

Thanks, Petah! I restarted again and now it worked.  It’s at 92% so hopefully all is good.  Next time it does that I’ll submit the logs.

DAL

Page 1 of 1 (6 items) | RSS