Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 71
tczinder | Forum Activity | Posted: Wed, Jan 20 2021 5:37 AM

It seems that the countdown timer has disappeared in this most recent release. I have it selected in the options, but it's not showing up. Thanks for looking into this. It is a GREAT help for us, especially as we coordinate leading services from multiple locations.

Posts 5248
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 20 2021 6:15 AM

tczinder:
It seems that the countdown timer has disappeared in this most recent release.

If you are refering to the countdown clock in the Warm Up section, tc, I too find it missing and I too would like to see its return, preferably before Sunday.

tootle pip

Mike

How to get logs and post them. (now tagging post-apocalyptic fiction as current affairs)

Posts 71
tczinder | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 20 2021 6:21 AM

That is the timer I'm referring to indeed! :-)

Posts 138
LogosEmployee
Brandon Adent (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 20 2021 8:23 AM

Sorry for the disruption, and thanks for the report.

We see the same thing as you do on Mac (the timer still shows on Windows) and are looking into a fix.

Posts 750
LogosEmployee
Jordan Sjodin | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 20 2021 4:43 PM

This fix has been shipped! Version 3.1.0.0014. Thank-you so much for the report, and sorry for the inconvenience 

Mac | iOS | Android | Windows | Web Developer 

Posts 71
tczinder | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 21 2021 7:41 AM

Thank you so much for such a quick fix. THIS is why I love Proclaim. Easy-to-use and an incredibly responsive tech support team!

Posts 71
tczinder | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 4 2021 6:47 AM

Friends,

It appears that the bug has returned again! I'm running 3.1.0.0037 and I am noticing that the countdown timer is not showing in the pre-service loop section, but does show in the warm-up section. Please fix ASAP! Thank you!

Posts 71
tczinder | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 4 2021 7:06 AM

Okay, that's strange. After relaunching a couple of times, now it is working. Hmm...

FYI, running macOS 11.2

Posts 64
Sean Metcalfe (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 4 2021 8:47 AM

Thanks for the report. I will alert our team to have them keep an eye out, please let us know if this issue resurfaces again.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS