Bug: Beer-lahai-roi sometimes links to Biblical Places and sometimes doesn't

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 24533
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Posted: Mon, Mar 28 2011 1:42 AM | Locked

If I right click on "Beer Lahai Roi" in Gen 25:11 I get the option to look it up in Biblical Places as below:

If I do the same thing in Gen 16:14, I don't

This is the same in both the NIV (84) and ESV translations.

Graham

Posts 462
Paul | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 28 2011 2:59 AM | Locked

 

Hi Graham

The same result  to yours with Gen 25:11 and 16:14 seems to arise with the NKJV, NRSV and NASB(1995). I notice that in each case the spelling is essentially the same so this is quite surprising. Gen 24:62 which also has a reference to this location and acts similarly to Gen 25:11 in showing 'place' when you right click on the location. 

As my Bible of preference is the KJV, I checked this out and found that in none of these references does "place" arise if you right click on the location, though admittedly the spelling does differ with Beerlahairoi at Gen 16:14 and Lahairoi at Gen 25:11 and 24:62.

The Cambridge Paragraph Bible is different again with no "place" arising if you right click Beer-Lahai-roi at Gen 16:14 or Lahairoi at Gen 24:62, but does appear if Lahi-roi is right clicked in Gen 25:11.

Although people would probably have access to a definition of the place by clicking on "show information" to provide a dictionary lookup (if they have the relevant resources), this is as you suggest most likely a situation where some linkages are missing.

Keep well

Paul  

 

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 28 2011 2:48 PM | Locked

Hi Graham,

This may be the same issue as you reported here, http://community.logos.com/forums/t/27677.aspx, with 'Jerusalem'. Feel free to email your report to  data@logos.com.

Thanks,
Melissa 

Posts 24533
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 28 2011 10:37 PM | Locked

Thanks Melissa

I have submitted a report to data@logos.com.

It does certainly look similar to the issue I flagged earlier - I had forgotten about that!

Graham

Page 1 of 1 (4 items) | RSS