Is Resource corrupted_Cities of Paul Images and..

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 1638
SteveF | Forum Activity | Posted: Mon, Apr 4 2011 10:09 AM | Locked

http://community.logos.com/forums/t/31871.aspx

I had posted the above thread thinking that I had a problem with either Collections or Favorites.

BUT the problem is with the new resource downloaded today as part of the Fortress Press Paul Collection.

Simply put, I CANNOT load/manipulate  (or do anything) without the entire program freezing up (error warning message to "reboot" etc)

There is no point trying to "hide" it and then re-bboting only to then "un-hide" it. As soon as I try to "grab/click" etc the program crashes.

(If there are no other issues obvious from the logs I can try to sift through the Resource drawer in an attempt to delete this file)

Thanks

Please see logs on other thread.

This appears to be a Logos4 issue -- the resource works fine in Libronix 3.

thanks

 

 

Regards, SteveF

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 4 2011 10:43 AM | Locked

We'll look into this. Thanks for the report.

Posts 1638
SteveF | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 4 2011 12:30 PM | Locked

Melissa Snyder:
We'll look into this.

 

Thanks Meliisa.

"Don" from Customer service was able to provide a file with a Logos 4 extention.

For some reason I had a Libronix 3 file which would not work.

[although a Libronix 3 file worked just fine in Libronix 3]

Perhaps because this involved images, a Logos 4 file was necesary?

There was also a problem as to which file was "newer."

All is solved!

Thanks again

 

Regards, SteveF

Page 1 of 1 (3 items) | RSS