BUG - 4.3 Beta 9 - not syncing

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 62
George W Raduano | Forum Activity | Posted: Thu, Jun 23 2011 10:38 AM | Locked

I am getting error message today when the program attempts to sync. Yesterday, Beta 9 was syncing properly.

 

Thanks,
George

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 12:40 PM | Locked

George W Raduano:

I am getting error message today when the program attempts to sync. Yesterday, Beta 9 was syncing properly.

 

Thanks,
George

What is the message when you click on the Sync icon? Could you enable logging temporarily, generate the error, and attach the Logos4.log?

Posts 62
George W Raduano | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 12:52 PM | Locked

"An error occurred during synchronization. Click to try again". This is linked to a warning symbol over the synchronization arrows.

8080.LogosLogs.gz

Thanks,
George

Posts 10837
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 1:22 PM | Locked

I received this error yesterday (or was it today?). I just clicked the warning triangle and synch proceeded normally.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Thu, Jun 23 2011 1:25 PM | Locked

George W Raduano:

"An error occurred during synchronization. Click to try again". This is linked to a warning symbol over the synchronization arrows.

8080.LogosLogs.gz

Thanks,
George

According to the log, the connection timed out. Jack's recommendation is a good one.

Posts 62
George W Raduano | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 24 2011 1:18 PM | Locked

I have tried again several times yesterday and today without any success. The arrows spin for about 2 minutes and than I receive the error triangle.

My Internet connection is very strong - 30MB down and 25MB up.

Thanks,
George

Posts 62
George W Raduano | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 24 2011 6:52 PM | Locked

Remedy found - My Verizon router is keeping the sync from completing. When I lowered the security on the Verizon router, it syncs perfectly.

I discovered this when I realized my iPad would not sync to Logos either - using WiFi. When I connected with 3G, the iPad connected properly.

Either Verizon or Logos must have changed something with their software.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 27 2011 7:39 AM | Locked

George W Raduano:

Remedy found - My Verizon router is keeping the sync from completing. When I lowered the security on the Verizon router, it syncs perfectly.

I discovered this when I realized my iPad would not sync to Logos either - using WiFi. When I connected with 3G, the iPad connected properly.

Either Verizon or Logos must have changed something with their software.

Thank you for letting us know the solution. I've forwarded your post to our support dept as well.

Page 1 of 1 (8 items) | RSS