Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 0 Followers

Posts 66
Christopher S Macy | Forum Activity | Posted: Tue, Aug 23 2011 12:36 PM

Able to open app, but unable to view any books, either downloaded or streamed.The program would show the busy circle spinning thing and then just go back to my library.

I am on Wi-Fi when I try to open books.

I tried all my downloaded books and some I have not tried before.

 

Prior to beta 10 I had 0 problems, but something apparently changed.

I understand this is Beta, hope to see a fix when you can, Thank you

Posts 1729
LogosEmployee
Hunter Clagett | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 23 2011 2:05 PM

We have been hearing reports of these kinds of issues, but I cannot reproduce them internally.

There are a couple of steps to try:

Try deleting your Local Data and Cache, by visiting Settings > Application Settings > Manage Applications > Logos. 

If that fails, uninstall and re-install the app. 

Also, if you'd like to help us track this down further, navigate to the Android Market and download an app (it's free!) called CatLog. This allows us to pull some log files from the device.

Once CatLog is installed, try to install Logos from the Android Market on the phone itself. Once that fails, open CatLog, press the Menu button on your device and then select Send. Email that log as an attachment to yourself. 

Please then attach that file to this thread.

 

Thanks,

- Hunter Clagett

Logos 4 Bug Report - Mac | PC

Proclaim - Mac/PC

Posts 66
Christopher S Macy | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 23 2011 5:52 PM

will do, thx, I'll post the result here when I am done

Posts 21
Jose L. Chaparro | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 23 2011 10:14 PM

I am not having problems as you mention, Christopher.  I use the Galaxy Tab 7" for Verizon.  One thing I did notice is that the chapter and verse grid is now in light gray font, which is tough to read.  I have old eyes ;-)  However, I know that the bugs will eventually be worked out.  Good work, Logos.

Posts 25296
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 24 2011 8:03 AM

Jose L. Chaparro:
One thing I did notice is that the chapter and verse grid is now in light gray font, which is tough to read.

Agree. Need to get back to a better contrast -> Galaxy S.

 

EDIT: that is the case only for the Low Light Colour Scheme, when touch sensitivity also suffers.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 66
Christopher S Macy | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 24 2011 1:31 PM

Hunter,

I first tried deleting my local data cache, it failed. Next I uninstalled and reinstalled, still having the same issues as described in my opening post. I am going to go install CatLog next and post it here, thank you

[Edit]

Just noticed you said:

Hunter Clagett:

Also, if you'd like to help us track this down further, navigate to the Android Market and download an app (it's free!) called CatLog. This allows us to pull some log files from the device.

Once CatLog is installed, try to install Logos from the Android Market on the phone itself. Once that fails, open CatLog, press the Menu button on your device and then select Send. Email that log as an attachment to yourself. 

I'am not having issues installing the app, but opening my books. I select a book (any book) then the Logos app acts to open, even shows the title of the book in the top left corner, but then it goes back to my library.

Chris

Posts 1729
LogosEmployee
Hunter Clagett | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 24 2011 1:59 PM

Christopher S Macy:

I'am not having issues installing the app, but opening my books. I select a book (any book) then the Logos app acts to open, even shows the title of the book in the top left corner, but then it goes back to my library.

Chris

Oh, sorry about that. The steps are the same for your issue, except that you'll try to access a book from your library instead of install the app.

I got going a little too fast and didn't notice that I hadn't updated the instructions.

 

Thanks,

- Hunter Clagett

Logos 4 Bug Report - Mac | PC

Proclaim - Mac/PC

Posts 66
Christopher S Macy | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 24 2011 2:29 PM

well,

I dont understand, but it is now working... I installed the CatLog opened Logos and accessed NASB and it opened right up. I doubt it was the CatLog that fixed it, lol. So I dont know what I was doing wrong before.

So now I am able to open my library on both wi-fi and cell.

Thank you for your help Hunter, hope I didnt waste your time.

 

Chris

Page 1 of 1 (8 items) | RSS