BUG : Visual Filter / Highlighter Bug

Page 1 of 1 (16 items)
This post has 15 Replies | 0 Followers

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Posted: Sun, Oct 9 2011 5:35 PM

0876.Logos4Crash.txt

 

**Since this crash I am unable to Open the Highlighting Tool.

Posts 24360
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Oct 9 2011 7:09 PM

Please explain what you were doing before the crash.

What happens when you try to Open the tool? If it crashes please upload the log.

Dave
===

Windows & Android

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Sun, Oct 9 2011 7:50 PM

Hello Dave :)

I was adding a "Below Text" addition to a highlighting style for a visual filter. Now that visual filter, and the Highlighting tool altogether will crash L4.

The new Log is here : 8535.Logos4Crash.txt

Posts 24360
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 10 2011 12:12 AM

I'll leave the logs for Logos. but it would help to provide details of the the Highlight style e.g. a screenshot  -- http://wiki.logos.com/Screenshot

Dave
===

Windows & Android

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 10 2011 9:42 AM

Douglas:

Hello Dave :)

I was adding a "Below Text" addition to a highlighting style for a visual filter. Now that visual filter, and the Highlighting tool altogether will crash L4.

The new Log is here : 8535.Logos4Crash.txt

 

Hi Douglas,

Prior to saving the Text Below style, did you enter text in the "Label text" box, and did you select any of the other formatting settings?

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 10 2011 11:18 AM

Hello :)

I apologize Dave, I cannot reopen to take a snap shot.

 

Melissa :)

I had text in the "After" box (super-scripted), and then I tried to add text to the Below Box. They were both at 80%, I think. I was using "Spaces" before and after the text that night to Formalize the text, and on the "Below" text, I used ( ) with spaces before the words inside ( ooo kkk lll ), if that helps.

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 11 2011 8:36 PM

Are there any Quick fixes to get the use of the Highlighting tool back? :)

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 11 2011 9:38 PM

Douglas:

Are there any Quick fixes to get the use of the Highlighting tool back? :)

Wonder if have two or more installations of Logos 4 ?  If so, have an idea.

Keep Smiling Smile

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 5:53 AM

K-S,

I thought about that..  :)  If / when it re-syncronizes, will it relapse?

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 12:47 PM

Douglas:

Are there any Quick fixes to get the use of the Highlighting tool back? :)

You could rename the VisualMarkup folder, but you would then want to launch Logos 4 offline and disable Use Internet for the time being. The folder is found here: D:\Program Files\Logos4\Documents\cpbyvvzx.3sq\VisualMarkup. I am looking into a better resolution.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 2:07 PM

Douglas,

Can we get a copy of your VisualMarkup.db file? You can send it to Logos4feedback@logos.com.  We may be able to fix the problem and return it to you.

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2011 12:42 PM

Hi Melissa :)

Thank you so much for your Feedback :)

I have sent the files labeled "Visual Markup" to the address provided. Look forward to hearing from you again!  :)

Sincerely,

Douglas

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2011 12:49 PM

Douglas:

Hi Melissa :)

Thank you so much for your Feedback :)

I have sent the files labeled "Visual Markup" to the address provided. Look forward to hearing from you again!  :)

Sincerely,

Douglas

Thanks. We've received the file and sent it on to development.

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2011 1:05 PM

Melissa,

Have there been any update on this issue?

 

Thank You :)

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2011 2:39 PM

Douglas:

Have there been any update on this issue?

Hi Douglas ~  The developer fixed your visual markup database soon after you sent it, and I returned the revised file to you on October 13. I will forward that email to you. Let me know if you don't receive it. (Check your junk mail folder in case it goes there.) 

Posts 687
Douglas | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 14 2011 7:16 PM

Hi Melissa :)

Thank You very Much!  :)

Yes, it did get snagged by the spam folder :)

 

God Bless You :)

Page 1 of 1 (16 items) | RSS