Sync problems after adding resource to Libronix

Page 1 of 2 (31 items) 1 2 Next >
This post has 30 Replies | 2 Followers

Posts 362
Wyn Laidig | Forum Activity | Posted: Tue, Feb 14 2012 6:54 PM | Locked

Starting earlier this evening, neither of my two computer will successfully sync.   It tries for a few seconds, then i get the yellow triangle.  Is anyone else having problems?  It was working fine earlier today.  I noticed it right after I installed a new resource in Libronix 3, and synched my license in L3.  When I then opened L4, I first noticed the sync error.  My log files attached, after I ran "sync check" command:

0246.Logos4.log

5621.Logos4Error.log

8360.Logos4Indexer.log

Posts 5613
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 14 2012 7:02 PM | Locked

I'm having sync problems too.  This is the error that shows in the logs:

2012-02-14 21:00:02.1981    18    Error    SyncManager    ExceptionHandled: Logos.Sync.Client.SyncClientException: Web service error: Exception of type 'Libronix.Utility.Net.WebServiceException' was thrown. (status NotFound, content type 'text/html') ---> Libronix.Utility.Net.WebServiceException: Exception of type 'Libronix.Utility.Net.WebServiceException' was thrown. (status NotFound, content type 'text/html')
   at Libronix.Utility.Net.WebServiceRequest.ExecuteResponseSync(HttpWebRequest webRequest, IWorkState state)
   at Libronix.Utility.Net.WebServiceRequest.GetResponse(IWorkState state)
   at Libronix.Utility.Net.WebServiceRequest.GetResponse()
   at Logos.Sync.WebService.JsonSyncService`1.GetResponseAs[T](WebServiceRequest request)
   at Logos.Sync.WebService.JsonSyncService`1.Connect(IWorkState state)
content: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>
<title>404 - File or directory not found.</title>
<style type="text/css">
<!--
body{margin:0;font-size:.7em;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;background:#EEEEEE;}
fieldset{padding:0 15px 10px 15px;}
h1{font-size:2.4em;margin:0;color:#FFF;}
h2{font-size:1.7em;margin:0;color:#CC0000;}
h3{font-size:1.2em;margin:10px 0 0 0;color:#000000;}
#header{width:96%;margin:0 0 0 0;padding:6px 2% 6px 2%;font-family:"trebuchet MS", Verdana, sans-serif;color:#FFF;
background-color:#555555;}
#content{margin:0 0 0 2%;position:relative;}
.content-container{background:#FFF;width:96%;margin-top:8px;padding:10px;position:relative;}
-->
</style>
</head>
<body>
<div id="header"><h1>Server Error</h1></div>
<div id="content">
 <div class="co...
   --- End of inner exception stack trace ---
   at Logos.Sync.WebService.JsonSyncService`1.Connect(IWorkState state)
   at Logos.Sync.Client.SyncClient.Sync(SyncOptions options, IWorkState state)
   at Logos.Sync.Client.SyncManager.SyncManagerThread()

 

Looks like a server problem.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 25057
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 14 2012 8:03 PM | Locked

Todd Phillips:
Looks like a server problem.

Same here (2-45 pm 15th Feb)

Dave
===

Windows & Android

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 14 2012 8:32 PM | Locked

Same here. I was supposed to be able to download a Pre-Pub that shipped (Bullinger's Decades) but could not. Logos got the email out, but not the book.

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 139
Ken Guenther | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 14 2012 10:02 PM | Locked

I am having the same sync problems.

Posts 3163
Dominick Sela | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 3:23 AM | Locked

I also have been having sync problems for about 12 hours now.

Posts 10588
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 5:50 AM | Locked

Constant synch errors in both L4 Mac and L4 Win. However, changes made in a Notes document in L4 Win showed up in L4 Mac in spite of the synch error.

Posts 4635
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 7:22 AM | Locked

Jack Caviness:

Constant synch errors in both L4 Mac and L4 Win. However, changes made in a Notes document in L4 Win showed up in L4 Mac in spite of the synch error.

It seems everyone is having the same error, I guess that's a good thing in terms of isolating the problem. Your right Jack, notes seem (and probably other items) to be syncing in spite of the error.  

Posts 5613
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 7:36 AM | Locked

Fred Greco:

Same here. I was supposed to be able to download a Pre-Pub that shipped (Bullinger's Decades) but could not. Logos got the email out, but not the book.

Fred,

I'm only having problems with sync.  Bullinger downloaded fine for me.  Metadata updates, license updates and resource downloads all seem to be working.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 1880
Philana Crouch | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 7:45 AM | Locked

I was also having a problem last night, have yet to check it this morning.

Posts 23
Ed W. Visser | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 8:13 AM | Locked

I guess it's training in patience.  At least it's a problem we share in common.

Posts 8066
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 9:23 AM | Locked

This is a transient error with one of the new sync services being added for 4.5a. It should be resolved when we ship Beta 6. All other sync services will keep running normally in the background (so your notes, PBs, highlights, etc. will all keep syncing even though the yellow icon is showing).

Please just ignore this error for now.

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 10:29 AM | Locked

Bradley Grainger:

This is a transient error with one of the new sync services being added for 4.5a. It should be resolved when we ship Beta 6. All other sync services will keep running normally in the background (so your notes, PBs, highlights, etc. will all keep syncing even though the yellow icon is showing).

Please just ignore this error for now.

Bradley,

The new Pre-Pubs that shipped (and I was charged for) won't download (Bullinger's Decades and the Works of John Howe) - presumably because of this sync error. Is there something that I can do to get those downloaded? Customer Support was unable to help, since I am "running the beta."

Alternatively - any idea when beta 6 will ship?

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 3667
BillS | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:05 AM | Locked

Bradley Grainger:

This is a transient error with one of the new sync services being added for 4.5a. It should be resolved when we ship Beta 6. All other sync services will keep running normally in the background (so your notes, PBs, highlights, etc. will all keep syncing even though the yellow icon is showing).

Please just ignore this error for now.

Same problems here, too... so per your counsel am ignoring them for now & trusting all is ok.

Just in case, logs attached....

0333.Logos4Error.log

3377.Logos4Error-2.log

2476.Logos4IndexerError.log

Grace & Peace,
Bill


Asus GF63 8RD, I-7 8850H, 32GB RAM, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA GTX 1050Max
Samsung S9+, 64GB
Fire 10HD 64GB 7th Gen

Posts 3667
BillS | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:08 AM | Locked

Bradley Grainger:
should be resolved when we ship Beta 6.

It is... Beta six unannounced (<grin>Stick out tongueBig Smile), but it downloaded & installed right after I posted.

Grace & Peace,
Bill


Asus GF63 8RD, I-7 8850H, 32GB RAM, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA GTX 1050Max
Samsung S9+, 64GB
Fire 10HD 64GB 7th Gen

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:14 AM | Locked

OK, I have beta 6, but my new Pre-Pub for Bullinger will STILL not download. Is something going on here?

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 5613
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:21 AM | Locked

Fred Greco:

OK, I have beta 6, but my new Pre-Pub for Bullinger will STILL not download. Is something going on here?

Fred, try running the "update resources" command (instead of "update now").  Like I said before, I've downloaded Bullinger before I upgraded to beta 6, so I'm guessing it's something in your local configuration.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:23 AM | Locked

Todd,

I've run it several times. Nothing. I am trying to get help from Customer Support, but anticipating the dreaded "you run the beta so we can't help you" response.

Any help would be appreciated.

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 5613
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:27 AM | Locked

Fred Greco:

Todd,

I've run it several times. Nothing. I am trying to get help from Customer Support, but anticipating the dreaded "you run the beta so we can't help you" response.

Any help would be appreciated.

Don't tell them you're running the beta.  Big Smile  Just ask them to check that your licenses were updated properly on the server.  Or you could call sales if customer support follows a script that screens out all beta users.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 23
Ed W. Visser | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2012 11:27 AM | Locked

Just had a small update, and sync is fine again 

4.5a Beta 6 (4.51.0.2020)

 

Page 1 of 2 (31 items) 1 2 Next > | RSS