Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 2 Followers

Posts 31
Kendall Sholtess | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 23 2012 2:58 AM

I cannot seem to get past "preparing library" though I've re-downloaded  and reinstalled it several times. Sure love to know what it is like. Smile

Posts 277
Ben | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 23 2012 3:03 AM

I have this problem, even I have tried some times.

2 Peter 3:18  But grow in the grace and knowledge of our Lord and Savior Jesus Christ. To him be the glory both now and to the day of eternity. Amen.

Posts 3501
LogosEmployee
Scott Alexander | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 26 2012 8:43 AM

Kendall Sholtess:
I cannot seem to get past "preparing library" though I've re-downloaded  and reinstalled it several times.

When you say "crashing" do you mean the application exits abruptly? do you see any error messages?

Posts 4
John Goossen | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 10:29 AM

I have the same problem.

Windows generates a crash report, the indexer seems to then restart. after some time it will crash again.

Posts 3501
LogosEmployee
Scott Alexander | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 10:35 AM

John Goossen:
I have the same problem.

Is the app terminating? Do you see any error messages? Are you connected to the internet during the prepare stage?

Side note: The next version will include local logging which you will be able to send to a support email and we'll be able to better diagnose future issues.

Posts 4
John Goossen | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 10:51 AM

The windows application log shows an event 1001 APPCRASH Logos4Indexer.exe 4.0.3.3272 KERNELBASE.dll 6.1.7601.17932.

The frequency is every few minutes. I have events logged at 12:13:25, 12:18:31, 12:20:43, 12:26:00, 12:29:58, 12:35:54, 12:38:24, 12:43:09

Two get logged in each incident.

Logos4.exe *32 and Logos4Indexer.exe *32 both show in the processes the whole time.

 

Posts 4
John Goossen | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 10:55 AM

sorry I didn't answer fully.

As far as I can tell from the processes tab the app does not terminate.

I previously posted the log information for the error message I see. That's the only one.

I am connected to the internet throughout the process.

Posts 3501
LogosEmployee
Scott Alexander | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 10:58 AM

John Goossen:
The windows application log shows an event 1001 APPCRASH Logos4Indexer.exe 4.0.3.3272 KERNELBASE.dll 6.1.7601.17932.

Ah, so you're referring to the Logos 4 desktop client then, not the Windows Store Bible app. In order to get help with the desktop client you can use the Logos 4 Windows forum. Also feel free to call Logos support and talk to an actual person. http://www.logos.com/support

Posts 4
John Goossen | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 11:04 AM

Thanks.

Posts 5
Steve Holgate | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 28 2012 12:56 PM

I've had trouble with loading apps a couple of times.  I was able to fix the problem each time by "Refresh".  It takes about 15 minutes and shouldn't be necessary, but that's what freed up my apps.  Swipe from right.  Select settings, the change pc settings at the bottom, then General, then scroll down until you see "Refresh your PC without affecting your files."  You will need to plug it in to avoid a power loss in the middle of the procedure.

Posts 2
alvachristi | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 7 2014 5:25 AM

I am having the same problem.I have reinstalled it but still it is crashing.

Page 1 of 1 (11 items) | RSS