RSS Prepub feed

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 0 Followers

Posts 286
Dr. Charles A. Wootten | Forum Activity | Posted: Fri, Dec 4 2009 6:53 PM

Over the past several days I've not been able to read the Prepub RSS feed directly from Logos. Thinking that there might be a change, I shifted to feeds.feedburner.com/LOGOSOPrepubs only to get the same readout. Rather than try to explain it, here's a screenshot. The duplication shown in my Thunderbird 2.0.0.23 screen is the same message from two different sources with a similar error message. Other RSS feeds, such as the LOGOS Bible Software Blog, work just fine (but get the same result in Logos Press Releases).  Any ideas? thanX!! {charley}

running Logos Bible Software 6.0a: Collector's Edition on HP e9220y (AMD Phenom II X4 2.60GHz 8.00GB 64-bit Win 7 Pro SP1) & iPad (mini) apps.

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 5 2009 11:25 AM

This link works for me: http://feeds.feedburner.com/LogosPrepubs?format=usm

Posts 5573
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 5 2009 11:38 AM

Dr. Charles A. Wootten:
Over the past several days I've not been able to read the Prepub RSS feed directly from Logos.

Haven't checked until today, but I get the same result in Tbird (version 2.0.0.23).

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 258
Gerald P. Swetsky | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 5 2009 11:59 AM

I just added it in Thunderbird 2.0.0.23, Rich.  No problems.

Gerry

Posts 5573
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 5 2009 12:09 PM

Gerald P. Swetsky:

I just added it in Thunderbird 2.0.0.23, Rich.  No problems.

Gerry

The issue is that the URL for the RSS has changed. Now it's http://feeds.feedburner.com/LogosPrepubs

EDIT: actually, that doesn't work in Tbird either. [sigh]

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 5 2009 12:21 PM

Logos should really fix the feed, which isn't valid.

But in the meantime, you could use this: http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=fbc5040af9db07a8b6ad50355d5851f7&_render=rss

It's the same feed just feed through Yahoo Pipes, which has the effect of cleaning it up.

Posts 258
Gerald P. Swetsky | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 5 2009 5:41 PM

Richard DeRuiter:

EDIT: actually, that doesn't work in Tbird either. [sigh]

Yeah, you're right Rich, I spoke too quickly before.  I didn't bother to actually look at the posts, only that they were there.

I had the same problem with slashdot awhile ago and just gave up on it.  Let me know if you figure it out.

Gerry

Posts 1666
SteveF | Forum Activity | Replied: Sun, Dec 6 2009 1:22 PM

Thank you Mark for the Yahoo link. It works wonderfully!

Now ALL my Thunderbird (version 2.0.0.23) pre-pub links are "corrupted."

Steve

Regards, SteveF

Page 1 of 1 (8 items) | RSS