BUG: BHQ - font problems and information display problems

Page 1 of 1 (15 items)
This post has 14 Replies | 2 Followers

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Posted: Tue, Dec 8 2009 6:21 PM

BHQ has font problems in its apparatus and does not display correctly in the information tool:

 

 

Cf Libronix v3

Posts 725
Chris Elford | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:25 AM

Damian,

I don't have the resource, so can't replicate, but did you put it on the bug list? I see Bug re Cited by but not Font in Footnotes.

Chris

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 12:14 PM

It's the second one on the list

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 3 2010 7:07 PM

Hello? 

Anybody home?  (well, I know you're not this weekend)

I wrote this on December 9th, no acknowledgement.........

Pretty poor effort considering that the word "bug" is in the subject heading in capitals.....

Posts 8050
LogosEmployee

Damian McGrath:

Anybody home?  (well, I know you're not this weekend)

I wrote this on December 9th, no acknowledgement.........

Pretty poor effort considering that the word "bug" is in the subject heading in capitals.....

At http://wiki.logos.com/Bug$3a_Information_window_garbles_BHQ_information, the History shows that it was changed to "fixed" on December 21. The fix will be in 4.0b Beta 1.

http://wiki.logos.com/Bug$3a_Font_does_not_display_correctly_in_BHQ_apparatus is "confirmed"; we've reproduced it on one machine (but not consistently); we continue to look into the problem but the developer to whom it's be assigned has been on Christmas holiday since the 24th.

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 3 2010 11:00 PM

Bradley Grainger:
At http://wiki.logos.com/Bug$3a_Information_window_garbles_BHQ_information, the History shows that it was changed to "fixed" on December 21. The fix will be in 4.0b Beta 1.

Thanks Bradley I don't check the bugs everyday.

I would have thought that there might be some acknowledgement here of a fix.

Anyway, glad to know it will be fixed...

Posts 403
777 | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 3 2010 11:11 PM

Damian McGrath:

 

Thanks Bradley I don't check the bugs everyday.

I would have thought that there might be some acknowledgement here of a fix.

Anyway, glad to know it will be fixed...

So, like YAY there Damian!

Now all we have to do is to get the Hebrew lemma search fixed and I can go drain my bank account on SESB 3.

 

Smiley

Posts 8050
LogosEmployee

Damian McGrath:

I would have thought that there might be some acknowledgement here of a fix.

You're right--this thread did appear to have been ignored, so it would have been helpful for me to add a comment when one of the issues was fixed. I'll try to update the forum thread when marking bugs fixed in future.

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 31 2010 5:45 AM

The BHQ apparatus still has a font problem: This symbol (as shown from v3) is still defective in v4:

 

What should look like this:

 

instead looks like this:

 

 

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Feb 1 2010 10:46 AM

Damian McGrath:
The BHQ apparatus still has a font problem: This symbol (as shown from v3) is still defective in v4:

Do you have the latest 4.0b beta installed, or 4.0a SR-3?

Thanks,
Melissa

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Replied: Mon, Feb 1 2010 1:45 PM

Melissa,

I'm running the Beta.

But, this was a problem on December 9th, which I don't think was a Beta, so I'm guessing its in all versions.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Feb 1 2010 1:54 PM

Damian McGrath:

Melissa,

I'm running the Beta.

But, this was a problem on December 9th, which I don't think was a Beta, so I'm guessing its in all versions.

I believe the font issue is still being worked on, but I will follow up with development on that.

Melissa

Posts 2212
Damian McGrath | Forum Activity | Replied: Mon, Feb 1 2010 2:13 PM

Thanks Melissa.

It's only one character - but it is a pretty important one :)

Posts 1
frantz | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 22 2016 8:18 PM

I have a similar problem. The critical apparatus font for the GNT do not show. However, it shows after I copy and paste the text on a ppt or Word document. The BHS and BHQ is working well.

Posts 10100
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 22 2016 9:32 PM

Welcome, frantz!

frantz:
I have a similar problem.

This is a very old thread, so it may not really be that you have a similar problem - it is generally advisable to start a new thread for new issues. 

frantz:
The critical apparatus font for the GNT do not show. However, it shows after I copy and paste the text on a ppt or Word document.

In order to help you best, we'd need a lot more information, such as the version of Logos you run on which machine, the font choices you did in the program settings and the font the apparatus markers appear in when you have them in Word. Nowadays (unlike back when this thread was alive), Logos embeds the fonts with the program, so they should work. But you can try this:

See https://www.logos.com/support/logos6/windows/missing-fonts and make sure you install LogosSymbolUnicode from the Faithlife-provided fonts. Then restart your machine and see how it works.

Running Logos 8 latest beta version on Win 10

Page 1 of 1 (15 items) | RSS