How are people running the Beta?

Page 1 of 1 (17 items)
This post has 16 Replies | 1 Follower

Posts 1539
Terry Poperszky | Forum Activity | Posted: Wed, Dec 9 2009 10:26 AM | Locked

Are you running it along side the SR, or using it instead of the SR?

 

 

Posts 2744
Bohuslav Wojnar | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:29 AM | Locked

TerryPoperszky:

Are you running it along side the SR, or using it instead of the SR?

I did both. Now I have just Beta as my main Logos 4 installation. It works just fine. No crashes for me.

Bohuslav

Posts 726
Chris Elford | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:30 AM | Locked

Separate Account in Vista - along side SR-7. Thinking of overwriting as the betas get more stable.

Chris

Posts 2320
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:32 AM | Locked

On my laptop I am only running the beta. Desktop only SR7

Posts 717
Jerry Bush | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:43 AM | Locked

Fearlessly running Beta3 on my main machine. No crashes, some nice improvements, and overall faster response.

Jerry

iMac (2019 model), 3Ghz 6 Core Intel i5, 16gb Ram, Radeon Pro Graphics. 500GB SSD.

Posts 43
Steve Burrow | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:52 AM | Locked

I started with a seperate account on my laptop. 

Now, I am running only Beta on both laptop and desktop. 

No problems!

Posts 320
John Bowling | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 10:59 AM | Locked

I mainly ran SR-7, but now that Beta 3 is out I'm going to start using that more.

However, my highlighting in the beta does not sync to SR-7, which is very annoying right now.

Does anyone know if this is a bug that will be fixed?

perspectivelyspeaking.wordpress.com

Posts 347
Mitch Davis | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 11:00 AM | Locked

TerryPoperszky:

Are you running it along side the SR, or using it instead of the SR?

Terry,

I started by creating a new user account in Win 7...but after Beta 2 came out I felt comfortable enough with the stability of the Beta and have since 1) overwritten the SR-7 release with the Beta 2 (now Beta 3) release, and 2) since have even deleted the new user account. Nothing but smooooth sailing so far.

Posts 2744
Bohuslav Wojnar | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 2:51 PM | Locked

John Bowling:

I mainly ran SR-7, but now that Beta 3 is out I'm going to start using that more.

However, my highlighting in the beta does not sync to SR-7, which is very annoying right now.

Does anyone know if this is a bug that will be fixed?

If I remeber it right, I lost my highliting also as I installed  L4A Beta. Since then it "survived" updates of 2 new Betas.

Bohuslav

Posts 8610
TCBlack | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 9 2009 3:20 PM | Locked

Once I got the beta to install on a separate account (not until B2) I went ahead and ran it for a day and then back in my main account overwrote the Sr7 install.

Truth Is Still Truth Even if You Don't Believe It

Check the Wiki

Warning: Sarcasm is my love language. I may inadvertently express my love to you.

Posts 2759
Kevin A. Purcell | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 7:00 AM | Locked

I have it as main install on my desktop and laptop but my church PC has the latest public release since I don't like to live on the edge at the office. It HAS to work there.

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 7:07 AM | Locked

I've got a separate user account on Windows 7

Posts 3690
BillS | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 8:40 AM | Locked

instead

Grace & Peace,
Bill


MSI GF63 8RD, I-7 8850H, 32GB RAM, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA GTX 1050Max
Samsung S9+, 64GB
Fire 10HD 64GB 7th Gen

Posts 29
Jeff Brown | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 8:53 AM | Locked

I am using B3 on my desktop and SR7 on my laptop (just in case :-)

Posts 294
Debra W Bouey | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 5:44 PM | Locked

Overwrote the SR on my laptop a few days after the maiden post-L4 launch Beta was dropped. No crashes thus far. L4B4 installed tonight, sync'ed and is up and running fine ... to this point.

Lenovo P72: Intel 8th Gen i7-8750H 6-core, 32GB RAM, 2TB HDD + 1TB Sata SSD, 17.3" FHD 1920x1080, NVIDIA Quadro P600 4GB, Win 10 Pro

Posts 1539
Terry Poperszky | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 5:50 PM | Locked

Thanks for all the input, I initially cloned the VM that I run the SR in, but I think I may just create a separate account like many of you have. Not ready to overwrite SR yet, although that may not be far off.

 

 

Posts 84
Nigel Cunningham | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 10 2009 6:00 PM | Locked

I'm running it as my only installation. No problems with crashes so far.

Page 1 of 1 (17 items) | RSS