A7-PG Search has slowed to a crawl

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 2793
J.R. Miller | Forum Activity | Posted: Fri, Dec 11 2009 12:17 AM

A7 search has slowed down from previous drips. Watch this video and see how long it takes to return anything when I do a PG search.

http://www.screencast.com/users/jrmiller777/folders/Jing/media/0ae9d7e9-f584-4452-b8e8-76074b2ff96c

can i do anything to help discover the bottleneck?

My Books in Logos & FREE Training

Posts 40
Richard Teschendorf | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 11 2009 5:43 AM

This may not be helpful, Joe, but since my PG searches are very fast, I wonder if many of the problems are related to having multiple versions of Logos installed.  I have only a clean install of Logos 4 mac and everything works great (what there is) and is very fast.  Just wondering.

Posts 245
Pastor James | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 11 2009 6:41 AM

That's interesting. I did a couple of timed word searches comparing v3 and v4 last night and depending on the word that I searched on, v4 was anywhere from 3.5 to 9 times faster than v3. I wonder why we are receiving such different results?

Posts 2793
J.R. Miller | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 11 2009 9:24 AM

I think the problem is actually that my A7 is doing a lot of secret indexing.  Watch this video and you can see my logs are downloading and indexing resources, but also notice there is no menu icon indicating that there is indexing.

http://www.screencast.com/users/jrmiller777/folders/Jing/media/aea4dc54-6fd4-4d57-8148-4576cec3d7e1

Logos has not yet responded to my posts, so I can only assume they are aware of the problem and working on a solution.  

My Books in Logos & FREE Training

Page 1 of 1 (4 items) | RSS