Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 2 Followers

Posts 216
Dan | Forum Activity | Posted: Wed, May 8 2013 12:57 PM

Ok, first log: open Logos and it crashes when loading the layout.

2402.LogosLogs.Dan.20130508-143739.zip

So... open Logos with a blank layout. Open a book and it crashes. (second log)

5700.LogosLogs.Dan.20130508-143907.zip

So... open Logos with a blank layout again. Click on the Home button. Begins to load home page and crashes. (third log)

5810.LogosLogs.Dan.20130508-144222.zip

HELP!

Posts 216
Dan | Forum Activity | Replied: Wed, May 8 2013 1:57 PM

Open Logos with a blank layout. Open Passage Guide and do search. Everything ok. Click on the first commentary listed. It opens. The little yellow star shows up. Freezes. Then disappears.

8461.LogosLogs.Dan.20130508-152251.zip

Any help? Logos5 is totally unusable!

Posts 28359
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, May 8 2013 2:25 PM

Sorry for your troubles Dan! I took a look at your logs, but they are beyond my limited abilities to read. Ugh. Hopefully one of the techies will show up soon. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 216
Dan | Forum Activity | Replied: Wed, May 8 2013 3:06 PM

alabama24:

Sorry for your troubles Dan! I took a look at your logs, but they are beyond my limited abilities to read. Ugh. Hopefully one of the techies will show up soon. 

Thanks for looking!

Now Logos is downloading 720.6 MB in updates. Weird!

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Wed, May 8 2013 3:31 PM

I have passed your logs on to the Development department. 

Posts 216
Dan | Forum Activity | Replied: Wed, May 8 2013 3:42 PM

Logos finished downloading 800 MB. It only included one new book—which obviously is NOT 800MB. But nothing indexed—it didn't even ask to restart Logos like normal. So I restarted, but still no indexing. So what downloaded? How could I find out?

By the way, the behavior of Logos has not changed. I can open Logos with a blank layout, but the moment I try to do anything Logos crashes.

Posts 25739
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, May 9 2013 2:48 PM

Dan:
So I restarted, but still no indexing. So what downloaded? How could I find out?

Upload the Indexer log as that may have the information.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Fri, May 17 2013 11:27 AM

Are you still experiencing this crash? If so, please try rebuilding your index. You can do this by entering the command "Rebuild index" into the command line.

Page 1 of 1 (8 items) | RSS