Logos 5.1 Problems (Mac)

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 60
Fr. Kevin Maney | Forum Activity | Posted: Tue, Jul 2 2013 7:36 PM

Syncing problems that make the app hang. MBP fans going crazy because the app is hogging CPU resources. Logs attached.

5432.Logos_2013-07-02-173921_MacBook-Pro.hang.zip

1680.LogosError.log.zip

JKM+

Posts 26510
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 3 2013 12:20 AM

The error log suggests problems with Logos servers which should be temporary.  If problems persist ensure that logging is enabled so that we can get a Logos.log (but upload the Logos Log Files folder as above).

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 29227
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 3 2013 4:38 AM

Kevin - the link in my signature line will take you to a Logos Diagnostic Tool to enable/disable logging. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 60
Fr. Kevin Maney | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 3 2013 1:16 PM

alabama24:

Kevin - the link in my signature line will take you to a Logos Diagnostic Tool to enable/disable logging. 

Thank you. Just downloaded the app and enabled it. I've fired up L5.1 just now and will see how it goes today. Yesterday it took awhile for the fans to engage.

JKM+

Posts 60
Fr. Kevin Maney | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 3 2013 1:17 PM

Dave Hooton:

The error log suggests problems with Logos servers which should be temporary.  If problems persist ensure that logging is enabled so that we can get a Logos.log (but upload the Logos Log Files folder as above).

Thanks, Dave. See previous msg.

JKM+

Posts 60
Fr. Kevin Maney | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 8 2013 2:31 PM

alabama24:

Kevin - the link in my signature line will take you to a Logos Diagnostic Tool to enable/disable logging. 

Problem returned today after a couple of uses with no issues. The problem appears to be syncing. I was saving a new layout and noticed the sync wheel going but it never stopped. I'm attaching thee logs through the process of me quitting logos, it attempting to sync after quit, and finally right before I had to force quit. Also attaching a screenshot of activity monitor when the MBP fans went crazy.

0726.logsetc.zip

JKM+

Posts 26510
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 9 2013 12:55 AM

Logos need to look at these logs. Please contact Tech Support if they do not respond to this thread by tomorrow.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 242
Kelly Flones | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 9 2013 8:58 AM

I am not able to reproduce this issue, but I have passed your logs on to Development.

Posts 60
Fr. Kevin Maney | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 9 2013 9:27 AM

Kelly Flones:

I am not able to reproduce this issue, but I have passed your logs on to Development.

Thanks. That not withstanding, in previous versions of L5, I have had sync issues but it never adversely affected the app where I had to force quit it so something is different. I'm using the same MBP and OS as before.

JKM+

JKM+

Posts 3187
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 23 2013 12:12 PM

Hi Kevin,

I'm sorry for the trouble you're having. The log is recording a lot of network problems, and the sync is failing because it is timing out. Can you power cycle your wireless router and modem? Keep each off from 30 seconds to a minute and plug them back in. Unplug them in the order of router and then modem. After a bit of time plug the modem back in and then the router. If this does not help please call us at your earliest convenience at 800-875-6467. Thank you.

 

Posts 60
Fr. Kevin Maney | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 24 2013 4:02 PM

Tommy Ball:

Hi Kevin,

I'm sorry for the trouble you're having. The log is recording a lot of network problems, and the sync is failing because it is timing out. Can you power cycle your wireless router and modem? Keep each off from 30 seconds to a minute and plug them back in. Unplug them in the order of router and then modem. After a bit of time plug the modem back in and then the router. If this does not help please call us at your earliest convenience at 800-875-6467. Thank you.

I've not had many problems recently but thank you for this. 

JKM+

Page 1 of 1 (11 items) | RSS