Logos 4 Mac A-8 crashes doing searches or as soon as it starts

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 28
Tito | Forum Activity | Posted: Thu, Dec 17 2009 11:02 PM

Logos 4 Mac A-8 crashes doing searches or as soon as it starts. It tries to open all the books that were opened from the previous session and then it crashes. This is my first time submitting a bug report I hope I did it right...

Thanks in advance,

J Caban-Aviles

[View:http://community.logos.com/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/75/3755.Archive.zip:550:0]

Posts 28
Tito | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 18 2009 3:19 PM

Can someone help me? I followed the video to upload the logs and something went wrong because every time I try to check the file I get the Bad Request Page.

 

Thanks

Posts 698
LogosEmployee

JoseCabanAviles:

Can someone help me? I followed the video to upload the logs and something went wrong because every time I try to check the file I get the Bad Request Page.

You did the right thing. Sometimes the forum software erroneously injects garbage at the end of the URL. Removing the ":550:0]" at the end of the URL will correctly download the file.

Director of Engineering for Enterprise and Operations

Posts 28
Tito | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 18 2009 3:44 PM

Thank you for explaining that to me, I really appreciate it. I tried several times with the same results and I was getting a little desperate already. Big Smile

Page 1 of 1 (4 items) | RSS