Page 1 of 1 (14 items)
This post has 13 Replies | 1 Follower

Posts 432
George | Forum Activity | Posted: Wed, Jan 22 2014 9:21 AM

After deleting a mobile device from my account from here https://www.logos.com/account/devices I cannot add the same device back.  Uninstalling the Android app on the device and reinstalling it doesn't do the trick.

Grace and peace!

Posts 26524
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 22 2014 11:05 AM

What device (model name + your name if it was renamed)? What version of Android? Did it have multiple apps installed?

Do you have other devices with Logos apps?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 22 2014 11:39 AM

George:

After deleting a mobile device from my account from here https://www.logos.com/account/devices I cannot add the same device back.  Uninstalling the Android app on the device and reinstalling it doesn't do the trick.

Grace and peace!

This appears to be an issue with both iOS and Android... I'll write up a case.

Posts 11642
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 22 2014 12:20 PM

Kevin Byford:

George:

After deleting a mobile device from my account from here https://www.logos.com/account/devices I cannot add the same device back.  Uninstalling the Android app on the device and reinstalling it doesn't do the trick.

Grace and peace!

This appears to be an issue with both iOS and Android... I'll write up a case. 

Kevin, if your tech support people write up cases as well, you should find one (at least for Android) according to this post in George's other recent thread. Otherwise, checking this call may provide additional info they captured in trying to help him.   

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 432
George | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 22 2014 12:21 PM

Kevin Byford:

George:

After deleting a mobile device from my account from here https://www.logos.com/account/devices I cannot add the same device back.  Uninstalling the Android app on the device and reinstalling it doesn't do the trick.

Grace and peace!

This appears to be an issue with both iOS and Android... I'll write up a case.

Thank you.

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 22 2014 12:29 PM

NB.Mick:
Kevin, if your tech support people write up cases as well, you should find one (at least for Android) according to this post in George's other recent thread. Otherwise, checking this call may provide additional info they captured in trying to help him.   

Thanks - I'll cross post my answer here to that thread.

Posts 432
George | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 29 2014 5:00 AM

The latest release fixed the problem.

Grace and peace.

Posts 31
Steve | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 28 2014 6:36 AM

Hello, George,

How did you happen to "reinstall" your once deleted device?  I'm having the same issue, and though my iPad is "Signed in" to my account, it is still not showing up as a mobile device either online or in my PC program.

Steve

Posts 89
Randle Bond | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 4 2014 3:21 PM

I have the same problem. I cannot even find my device under mobile devices.

Posts 446
Mark Nolette | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 4 2014 4:25 PM

I have the same problem with one of my devices. I have a total of three with the Verbum app installed: an iPad mini 2, an Onyx Boox T68 (an E-Ink device running Android 4.04), and a Boyue T62 (an E-Ink device running Android 4.22). 

My problem here is with the Boyue. It was listed as one of my mobile devices when I first installed Verbum on it. But, when the latest app update gave me the error "cannot write to sd card", I deleted the app from my device and then deleted it from my "mobile devices" on my account (which was likely a mistake). When I reinstalled Verbum on my Boyue, the Boyue never reappeared as a mobile device on my account. I tried installing a couple of other Faithlife apps on the Boyue. Still nothing on "mobile devices". 

Posts 26524
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 4 2014 6:25 PM

Randle Bond:
I have the same problem. I cannot even find my device under mobile devices.

Please start a new thread with all the facts i.e. did you delete the device, or is it a new one?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 26524
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 4 2014 6:28 PM

Mark Nolette:
My problem here is with the Boyue. It was listed as one of my mobile devices when I first installed Verbum on it.

Because this is an old thread you really need to create a new one with the facts as you have stated above.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 89
Randle Bond | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 4 2014 6:44 PM

Thanks Dave, but what I was looking for was is if there was any resolution to this old thread.

Posts 26524
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 4 2014 10:29 PM

I would have expected some feedback from Faithlife if it was resolved.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (14 items) | RSS