Crash EVERY Time

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 17
Phillip Trach | Forum Activity | Posted: Tue, Feb 4 2014 6:57 PM

Since installing an update recently, Logos "crashes" every time during the startup process.

I believe that you are going to ask me for my logs. How do I do that?

I am on a Mac, running Maverick.

Posts 17
Posts 17
Phillip Trach | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 4 2014 7:14 PM

In addition, my Logos icon now appears like this (see image) 3716.Logos Icons.tiffin the Applications folder.

Posts 25579
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 4 2014 7:40 PM

Phil

No good news with this error:-

No .lsr files were found. Make sure the LRSystem directory is present and contains .lsr files.

This is the best advice I could find

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 3161
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 6 2014 4:28 PM

Hi Phil,

Try re-installing the application file in your Applications folder. Delete (or send to trash) the one that is currently in the Applications folder, and install a new one from www.logos.com/install

If that doesn't resolve the problem try rebuilding your resourcemanager.db file. 

  1. Open Finder.
  2. Press Command+Shift+G.
  3. Type ~/Library into the window.
  4. Navigate to /Application Support/Logos 5 (might say 4)/Data/unique folder/Resource Manager.
  5. Move the ResourceManager.db file to your desktop.

If that doesn't work give us a call at your earliest convenience. 800-875-6467

 

Posts 170
Bob | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 5 2014 2:58 PM

I Now have the same problem with both lot my MACs after upgrading.  Tried the resource manager rebuild trick, it still quits.  Any other suggestions?

Bob - 17" MBP quad 2.3GHz 4GB  and iMAC

Posts 25579
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 5 2014 4:08 PM

Bob

We need to see your logs to know if it is the same problem.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 28233
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 5 2014 4:18 PM

Bob:

I Now have the same problem with both lot my MACs after upgrading.  Tried the resource manager rebuild trick, it still quits.  Any other suggestions?

As Dave suggested, please post logs. Create a new thread too, explaining your issue clearly. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 170
Bob | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 5 2014 7:26 PM

These are the logs3618.Archive.zip from the iMac. Failuere mode is the same for both machines. LOGOS comes up, minimizes the window, opens it and crashes.

Bob - 17" MBP quad 2.3GHz 4GB  and iMAC

Posts 170
Bob | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 5 2014 7:34 PM

See new thread "Crash on opening"

Bob - 17" MBP quad 2.3GHz 4GB  and iMAC

Posts 25579
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 6 2014 5:31 AM


Responded in the new thread.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (11 items) | RSS