Windows Logos 5 not starting

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 2 Followers

Posts 6
Jeremy Lucarelli (Precept) | Forum Activity | Posted: Wed, Feb 26 2014 7:57 AM

Using Windows 7

Downloaded and was working fine for months.

Pulls up blue intro screen, but then nothing happens

Posts 22077
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 26 2014 9:23 AM

Hi Jeremy - welcome to the forums

And sorry to hear you are having problems

Can you enable diagnostic logging and upload logs after you have tried to start Logos? Details at https://www.logos.com/support/logos5/windows/problem

Thanks, Graham

Posts 6
Jeremy Lucarelli (Precept) | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 26 2014 9:45 AM

Thanks, Graham - I can't enable diagnostic logging. It won't do anything past the blue logo.

Posts 22077
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 26 2014 12:03 PM

Jeremy Lucarelli:
Thanks, Graham - I can't enable diagnostic logging. It won't do anything past the blue logo.

Just to be clear

If you follow step 1 from that link (reproduced below) you don't get the login screen

Step 1: Enable Logging
  1. Close Logos if it is already open.
  2. Press and hold the CTRL key on your keyboard.
  3. While still holding CTRL, open Logos and wait for the "Sign in" window to appear.
  4. Release the CTRL key and click "Sign In", then try to recreate the problem.

Is that correct?

Posts 6
Jeremy Lucarelli (Precept) | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 26 2014 12:35 PM

Yep

Posts 22077
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 26 2014 12:42 PM

Jeremy Lucarelli:

Yep

OK

Step 4 on the page I linked shows how to enable logging before starting Logos

Can you follow those steps, try and start Logos and see whether logs have been produced?

Posts 22077
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 26 2014 2:28 PM

Jeremy Lucarelli:

This looks a problem with C:\Users\jlucarelli\AppData\Local\Logos5\Users\UserManager.db

Suggest you rename it and restart Logos and see how you get on

Posts 29
RMC | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 27 2014 10:02 AM

I'm having the same exact problem.  Same solution?

8838.Logos Log Files.zip

Posts 22077
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 27 2014 10:16 AM

RMC:

I'm having the same exact problem.  Same solution?

8838.Logos Log Files.zip

The log information you have provided doesn't give enough information so I suggest you start a new thread with fuller logging information so we can focus on your specific issue.

Do you have a Logos.log file and a current LogosCrash.log file? 

If not please enable diagnostic logging (as above) and try and start Logos again and then post the files to the new thread.

Graham

Posts 29
RMC | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 27 2014 10:32 AM

Thanks Graham - I hadn't noticed it was an old log file.  I had followed the instructions, and that is what was in the folder. I posted it assuming it was the new log.  I've attempted again, and there is nothing new I've also searched my compter to see if the new file is in another location, but nothing is coming up.   I'm in contact with tech support.

Page 1 of 1 (11 items) | RSS