Verbum crashed

Page 1 of 1 (14 items)
This post has 13 Replies | 0 Followers

Posts 2964
tom | Forum Activity | Posted: Fri, Apr 18 2014 2:15 PM

It has been some time since L5/Verbum crashed.  Here are the logs: 3034.VerbumCrash.txt 4604.VerbumError.log

I was importing my notes from L3 & running a passage guide.

Posts 26497
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:03 PM

The logs did not come through. Please resubmit them.

Had the notes been prepared/parsed beforehand?  Does Verbum work when not importing?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:12 PM

Dave Hooton:

The logs did not come through. Please resubmit them.

Had the notes been prepared/parsed beforehand?  Does Verbum work when not importing?

Thanks Dave,8321.VerbumCrash.txt

1464.VerbumError.log

I am not sure why I ran out of memory.  I do this about once a month and haven't any issues until today.

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:13 PM

And for some reason, I am not able to attach the reports :(

Posts 26497
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:28 PM

There seems to be an issue with the forum

5277.Logos.log

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 29196
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:39 PM

I assume you are using the paperclip icon...

Are you trying to upload a zip file? If so, perhaps you should unzip it and try uploading the logos.log file.

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 3186
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:41 PM

An update to the forums went out last night I think. We're looking into. 

 

Posts 29196
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:42 PM

Dave Hooton:

There seems to be an issue with the forum

Perhaps related to this?

Bradley Grainger (Logos):
The forums were moved to a new server last night; as part of that process, we enabled HTTPS on the forums server. One of the servers backing the forums had an old SSL certificate, which was causing some visitors to see "certificate revoked" errors. We've now replaced that with the latest logos.com SSL certificate.

https://community.logos.com/forums/t/83687.aspx 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 3186
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 3:42 PM

0486.LogosSetup.log

test

 

Posts 3186
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 5:01 PM

tom:
The logs did not come through. Please resubmit them.

Hi Tom,

When you reply next use the "Options" button above the post that you're replying to. You should be able to attach files to a post there. We're working on fixing the paperclip option. 

 

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 8:38 PM

Tommy Ball:

tom:
The logs did not come through. Please resubmit them.

Hi Tom,

When you reply next use the "Options" button above the post that you're replying to. You should be able to attach files to a post there. We're working on fixing the paperclip option. 

It seemed to work, but I only see one file after attempting to post two files. 

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 8:41 PM

Here is the other file.

FYI... After restarting Verbum, I did not have any issues in completing my tasks.

Posts 26497
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 9:14 PM

The crash is related to Notes and suggests that the volume of notes may have been the issue. So did you get all of them into L5?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Fri, Apr 18 2014 9:30 PM

Dave Hooton:

The crash is related to Notes and suggests that the volume of notes may have been the issue. So did you get all of them into L5?

Yes they are, and this is the first time this has happened to me.  I put my notes into L3, and once a month or so I import them into L5.

Thanks Dave for looking into this.

Page 1 of 1 (14 items) | RSS