Update for Logos 5 (Windows) not working

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 25
Rod Letchford | Forum Activity | Posted: Thu, May 15 2014 5:40 PM

I have Logos 5 (windows) Verbum installed, but it fails to update.

I have tried: to use the latest setup (5.2a Service Release 4 (5.2.1.0131) - it doesn't install either; to allow program past firewall (doesn't help) - all was well anyway until a few weeks ago.

I have a 4th gen laptop and a very good internet connection. The program works fine, but just doesn't update. It tells me I'm downloading updates, but even after an hour it is still at 0%.

Suggestions appreciated.

Rod

Posts 25100
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, May 15 2014 7:36 PM

Please upload some logs so we can diagnose the issue.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 25
Rod Letchford | Forum Activity | Replied: Sun, May 18 2014 10:44 PM

Thanks Dave,

Log files as attached.

At the moment Logos Verbum is telling me I don't have any updates!?

Rod

8713.Logos Log Files.zip

Posts 25100
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, May 19 2014 6:21 AM

I suggest you update using the web link whilst logging is still enabled.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 25
Rod Letchford | Forum Activity | Replied: Mon, May 19 2014 4:18 PM

Hi Dave,

Tried that. I downloaded EnableLogging.js to turn on logging, but I couldn't get it to run. I tried opening it directly, but all I got was a flash of something. Then I tried opening it with IE but it wouldn't open at all. Chrome just opens it as a text file.

Then I tried LogosSetup.exe again, but still it does not run.

Rod

Posts 25100
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, May 19 2014 7:50 PM

It would be best to contact Logos Tech Support.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 3156
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Tue, May 20 2014 12:46 PM

Roderick Ronald LETCHFORD:

Hi Dave,

Tried that. I downloaded EnableLogging.js to turn on logging, but I couldn't get it to run. I tried opening it directly, but all I got was a flash of something. Then I tried opening it with IE but it wouldn't open at all. Chrome just opens it as a text file.

Then I tried LogosSetup.exe again, but still it does not run.

Rod

Hi Rod. You have to save the files to your computer then run them. (Browsers won't let you run them from the download list).

 

Posts 25
Rod Letchford | Forum Activity | Replied: Tue, May 20 2014 4:19 PM

Hi Tommy,

Did that. Still didn't work. There's obviously something simple I don't know.

Posts 3156
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Tue, May 20 2014 4:28 PM

Roderick Ronald LETCHFORD:

Hi Tommy,

Did that. Still didn't work. There's obviously something simple I don't know.

Can you check your BITS? See the BITS troubleshooting here: https://www.logos.com/support/logos5/windows/firewall

 

Page 1 of 1 (9 items) | RSS