Logos 5.2b Beta 3 crashes *every* time on startup

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 524
Stuart Robertson | Forum Activity | Posted: Sat, Jun 28 2014 7:31 AM

I just, foolishly, upgraded to the latest greatest beta. And have now have a completely broken Logos setup. Logos crashes each and every time upon startup, regardless of whether I try offline or online startup. I've tried downgrading to the latest stable release but when that starts it it tells me "An upgrade is required: Some of your resources and documents are not compatible with this version... upgrade to version 5.2b Beta 3 or later", which isn't much use since reinstalling the latest beta results in an immediate crash upon startup.

I'm running (well, not running now, obviously) on Mac OS X 10.9.3 (Mavericks) on a Macbook Pro 17" (mid-2010) with 8GB RAM and a 500GB SSD. Everything else runs like the wind, and flawlessly, I might add. Accordance starts up in a flash and is dead stable. It has been a while since I opened Logos (because of the many, many crashes and "issues") but this is getting absurd.

I don't have the time (or inclination) to remove all of my modules and then spend hours re-downloading everything, reindexing everything, etc simply to refer to the single module (High Definition Greek NT) that I was after.

Any suggestions?

Posts 10814
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Sat, Jun 28 2014 8:34 AM

Stuart Robertson:
Any suggestions?

Post logs. No one can help you unless they can see what is failing. See the link in my signature.

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Sat, Jun 28 2014 6:29 PM

Stuart Robertson:
Any suggestions?

Humanly would like to look at Logos diagnostic log files => https://www.logos.com/support/logos5/mac/problem

using Logos 5.2b Beta 3 application => http://downloads.logoscdn.com/LBS5/InstallerBeta/LogosMac.dmg

Keep Smiling Smile

Posts 11530
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Sun, Jun 29 2014 11:57 AM

Logs are in Stuart's new thread: http://community.logos.com/forums/t/86332.aspx 

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Page 1 of 1 (4 items) | RSS