Error When Attempting to Edit Reply to a Post

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 69
Dan | Forum Activity | Posted: Sat, Aug 30 2014 12:19 PM

Hello,

I'm not sure it this is the correct place to report issues with the forum software, but I was attempting to edit a reply to this post: http://community.logos.com/forums/p/88476/622707.aspx#622707

These are the steps I followed:

  1. Click the "More" button
  2. Click "Edit"
  3. Redirects to error page: http://community.logos.com/error.htm?aspxerrorpath=/themes/logoswhite/forums/createeditpost.aspx

I recall that it used to work. I haven't tried it in several months, so I cannot say when it started generating this error. The error occurs in both Chrome 27 and IE 11 on Windows 8.1.

Thanks,

Dan

Posts 24347
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 31 2014 5:49 PM

Dan:
I was attempting to edit a reply

You should be able to edit your own post, so this is a temporary glitch. Perhaps reboot the computer and try again. If unsuccessful contact Technical Support.

Dave
===

Windows & Android

Posts 227
LogosEmployee
Mike | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 2 2014 9:21 AM

Testing edit function. Edited successfully.

Dan, are you still having difficulty editing? This seems to be working for me. If you're getting the same error, I'd like to ask you to please clear your temporary internet files and Logos cookies, then retry. I'll report it to our website team to investigate if that doesn't resolve the issue.

Mike

Faithlife Tech Support
Win Logs|Mac Logs|Training

Posts 69
Dan | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 2 2014 12:35 PM

Mike:

Dan, are you still having difficulty editing?

Hard to say, the "Edit" link is not there. Looks like the time limit has expired. However, I'll try to edit this reply to see if I'm still getting the error.

Successfully edited the reply.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS