Activation Problems

Page 2 of 2 (30 items) < Previous 1 2
This post has 29 Replies | 1 Follower

Posts 5573
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 12:55 PM

TimRine:

The following box immediately pops up when I tried to download Logos 4.

“Setup was unable to download a required file.”

 

What can I do?

I have a PC

From where are you trying to download Logos4?

Assuming this is from your account, or from a Logos-referred location, do you have the right to download/install software on your computer?

If you have downloaded the install program, and that program is having difficulty downloading from Logos, check your firewall settings. You may need to explicitly allow Logos installer to download programs/data for you.

 

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 8887
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 12:56 PM

Update: Even if you don't have duplicate accounts (or your accounts have been merged), there is a configuration error on the server that may prevent activation. We are working on this second problem right now, and it should be resolved soon.

Edit: Activation should be working for all users.

Posts 2
Tim Rine | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 1:01 PM

1. Yes, i have the right to download on my computer and was downloading from my account.

2.  Thanks.  I tend to forget the firewall.

Posts 21
Robert Carter | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 17 2010 2:08 PM

Hi Bradley. everything seems to be working fine now.

I'v e just downloaded and installed the first of my pre-pubs and it was easy.

I'm very pleased with the product. It may be a little slow on Windows for some folk but that's understandable. Please hurry up with finishing the Mac version (smile)!

Well done!

Thank you.

Robert

 

Bradley Grainger:

Update: Even if you don't have duplicate accounts (or your accounts have been merged), there is a configuration error on the server that may prevent activation. We are working on this second problem right now, and it should be resolved soon.

Edit: Activation should be working for all users.

 

Posts 2
DeBeer | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 25 2010 1:01 AM

Hi Bradley...

Seems like I have the exact same problem as Robert Carter... I've just purchased Logos 4 and upgraded from 3 and now I cannot activate my product. I'm in South Africa and it is also very difficult for me to phone CS. I've tried activating again this morning. Can you please help me too :)

Blessings!

-debeer

Posts 59
Bert Barnes | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 25 2010 4:02 AM

JGDeBeer:
very difficult for me to phone CS

 

Hi i am not sure if you are aware that you can contact CS toll free from S.A.

If you have skype then just enter +1and their 800 toll free number and dial as a normal call. Because the number is toll free in the USA there is no need for skype out credits to be used. I have used this method on a few occasions and it worked just fine. Remember that this is a skypeout call not a normal skype call, BUT there is no need for payment. I hope I have explaine myself clearly enough.

I created a new contact that I called Logos. I then entered their toll free number under office and hey presto I can phone through skype no charge. Thus works to toll free numbers in the UK as well.

If anyone wonders I did check this with Dan Prichard and he said it was OK for me to spread the word.

 

 

Bert Barnes

Acer Extensa, 4gig Ram, 160gig 5400 HD, Core 2 duo processor, WinXP

Posts 4
Michael Rennie | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 25 2010 4:33 AM

I am also having the same problem now for a few weeks; emailed support with my serial no took a while they got back to me asking for a phone no have not heard anything yet.

Posts 2
DeBeer | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 25 2010 11:11 PM

Thanks for the advice Bert, but my problem with phoning CS has more to do with the time difference, because I'm only in the office at certain times. So if CS are available 24/7 then it would be a good option :)

Blessings!

-debeer

Posts 1
Rick Osteen | Forum Activity | Replied: Sat, May 21 2011 8:09 AM

It's not working for me.....

Posts 26029
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, May 21 2011 4:15 PM

Rick Osteen:

It's not working for me.....

Welcome Rick,

It's not clear to what you are responding. You can get a lot of help from http://wiki.logos.com/Logos_Bible_Software_Wiki  including use of the Quote button when Replying.

What's not working?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 2 of 2 (30 items) < Previous 1 2 | RSS