Logos.com website down?

Page 1 of 2 (39 items) 1 2 Next >
This post has 38 Replies | 4 Followers

Posts 1034
Mike Pettit | Forum Activity | Posted: Sat, Nov 22 2014 3:49 AM

The forum seems to be just about working but I am not having much success opening the main website, is this just a local problem?

I can sometime open the homepage but any attempt to look at products just fail.

Posts 13420
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 3:52 AM

I'm experiencing the same issue, and event the forum is fairly flaky.

Posts 3316
Whyndell Grizzard | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 3:52 AM

same here- must be the weather thereWink

Posts 1034
Mike Pettit | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 3:58 AM

Its a good job that Logos is not a company that relies on the internet to generate income, if that were the case they would make sure it was always robust and available otherwise they would look like a tin pot little company where only an idiot would invest tens of thousands of dollars.

Posts 959
Yasmin Stephen | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 4:01 AM

I'm also having issues. I thought it was just me; I restarted both my computer and the modem. The forum is behaving a little better but I'm still having trouble getting through to other Faithlife sites.

Posts 812
Cynthia in Florida | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 4:04 AM

Me too, so I came on to see if it was my computer.  Glad to hear it isn't...

Cynthia

Romans 8:28-38

Posts 1512
HJ. van der Wal | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 4:14 AM

Same here.

Posts 87
Michael Sullivan | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 4:25 AM

Ditto

Posts 80
LogosEmployee
Jim Straatman | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 4:42 AM

We're currently experiencing significant performance degradation on a datacenter storage system. Many sites and services including Logos.com are impacted. We've isolated a number of hardware failures and are currently deploying replacement gear. We're hoping to have everything back to stable in the next few hours.

Posts 3703
Milkman | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 5:49 AM

it's up now.

mm.

Posts 959
Yasmin Stephen | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:09 AM

Milkman:

it's up now.

I'm still experiencing slow loading and gateway timeouts.

Posts 856
Michael McLane | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:16 AM

Proclaim is not syncing either.

Posts 2775
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 7:00 AM

Same here. Slow loads and timeouts.

Wondering if it was something catastrophic, as you have had multiple HW failures.

Posts 2374
GaoLu | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 7:12 AM

Maybe its Y2K14.  Better fill yer bathtub with water if we are going to survive this one.

My dear Chrome (bless it's heart) is doing its best to get me some free Vyrso books.

Gotta makeit...Gotta makeit...Gotta makeit...almost made it to the top of the hill....

Back to the bottom.  Try again.   

Posts 5629
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 8:24 AM

I'm having significant problems with my Logos iPad app too.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 461
Robert Harner | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:00 PM

Todd Phillips:

I'm having significant problems with my Logos iPad app too.

The iPad problem is troubling. I started Logos, all was there, then POOF, all was gone and 69 PD resources it their place.

Downloaded should mean "Downloaded" !!    No

Posts 9629
Forum MVP
Bruce Dunning | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:02 PM

Everything seems to be working now. Yes

Using adventure and community to challenge young people to continually say "yes" to God

Posts 1806
Tom | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:08 PM

Bruce Dunning:

Everything seems to be working now. Yes

I still cant get Logos or Vyrco to load!  

www.hombrereformado.org  Solo a Dios la Gloria   Apoyo

Posts 792
James Hiddle | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:09 PM

Bruce Dunning:

Everything seems to be working now. Yes

I'm getting this when I visit logos.com:

Posts 461
Robert Harner | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 22 2014 6:13 PM

It appears only the forums are working. They tweeted several links to their web site for products that were unassailable but only one about this issue 2 hours ago. Communication 101

Page 1 of 2 (39 items) 1 2 Next > | RSS