Download content on new laptop taking a long time

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 21
Paul bowman | Forum Activity | Posted: Wed, Nov 26 2014 8:00 AM

I am setting up my new laptop. Is it normal for Logos to take a very long time to download my library content? It seems like it has been at around the 50% point for quite some time....

Posts 22857
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 26 2014 11:00 AM

Are you running on Yosemite? If so there have been some issues with downloading resources

If so, please advise and we can point you to some possible workrounds.

Posts 21
Paul bowman | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 26 2014 12:10 PM

Yes, running Yosemite...

Posts 8258
LogosEmployee

Since you're on Logos 5, you may wish to try the new workaround detailed in this blog post: https://medium.com/@mariociabarra/wifried-ios-8-wifi-performance-issues-3029a164ce94 

At a Terminal, run:

sudo ifconfig awdl0 down

(This will have the side-effect of disabling AirDrop.)

You'll likely need to restart Logos after doing this, but it may be simpler to just restart the computer. We don't know for sure if this will fix download problems, but we'd be interested to know if it does (or doesn't) work for you.

Posts 21
Paul bowman | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 28 2014 11:10 AM

Thanks for the tip!

I've tried running that command at terminal. But, it doesn't seem to have changed much....

Each time I open Logos, it shows a different gb amount being downloaded and a different percentage of completion. For example:

Now, I'm not completely familiar with terminal commands, so I hope that by just copy and pasting that in and pressing enter I did it right...

Page 1 of 1 (5 items) | RSS